Yandex Metrica

CHP paramparça! Seçim öncesi gençlik naraları atanlar seçim sonrası gençleri hedef aldılar

Seçim öncesi gençler üzerinden algı oluşturup, manipülasyon peşinde koşan CHP'li kurmaylar ve Bay Kemal seçim sonrasında gençlerin Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "istifa" çağrısına tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:58

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde rakibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ciddi oy farkı ile kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu seçimin faturasını kendisi hariç herkese kesmeye kararlı. Seçimler öncesi genç seçmenlerin oylarını alabilmek için "gençlik istismarı" propagandasına başlayan Bay Kemal küçük ortaklara, FETÖ'cülere ve PKK'lıra vekillik dağıtıp söz konusu gençler olunca 30 yaşın altında bir tane vekil adayı göstermemişti. Buna rağmen sosyal medya üzerinden manipülasyonuna devam eden Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi tweet atmıştı.

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

FARK YEDİ "DEĞİŞİM MESAJI" ÇIKTI DEDİ

Gençleri hedef alan Kılıçdaroğlu, 2.5 milyon oy farkına rağmen sandıktan değişim mesajı çıktığını iddia etmişti. "Değişim isteyenler artık bu ülkede istemeyenlerden daha fazla.'' demiş. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kaldığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, gençlere de seslenerek ''12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

''Sevgili gençler, ilk tur bitti. En büyük gerçek şu ki, sandıktan değişim mesajı çıkmıştır. Değişim isteyenler artık bu ülkede istemeyenlerden daha fazla. Ancak şurası da net, bu kadar ceberut bir iktidardan kurtulmak için çok daha fazla mücadele etmesi gereken taraf da biziz. En büyük kazığı da gençlere attılar. Sizin hiçbir şeye yetecek paranız yok."

Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat çeken açıklama: Yeni bir fay hattı mı uyanıyor? Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat... Haberi Görüntüle

''YAŞAMA SEVİNCİNİZ ÇALINDI''

"Bir kahveyi bile düşünmek zorundasınız. Yaşama sevinciniz çalındı. Oysa gençlik kaygısızlıktır. Bunu bir gün bile yaşatmadılar size. Bizler tartışırken, onlar size karşı birleşmiş durumda." ifadeleriyle gençlerin duygularını istismar etmeye çalışmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Haberi Görüntüle

"İSTİFA" ÇAĞRILARI ORTAMI GERDİ

Seçim sonrası yaşanan hezimetin sorumlusunu Kemal Kılıçdaroğlu olarak gören gençler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifa etmeye çağırdılar. Bu çağrılara tepki olarak CHP'li kurmaylar "Başkan Kemal" diyerek gençlerin sesini bastırmaya çalıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading