Yandex Metrica

CHP'nin vizyon projelerine olan düşmanlığı geçmişten geliyor! Kılıçdaroğlu'nun 21 yıl önceki konuşması yine gündem oldu

CHP'nin vizyon projelerine olan düşmanlığı geçmişten geliyor! Kılıçdaroğlu'nun 21 yıl önceki konuşması yine gündem oldu

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile bugün hizmete girecek Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hattı açılışı CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmayı akıllara getirdi. Kılıçdaroğlu konuşmasında, Sabiha Gökçen'e yolcu inmediğini belirterek, yine dev bir projeye karşı çıkmıştı.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile bugün hizmete alınacak Pendik-Sabiha Gökçen Metro hattı açılışı öncesi CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun  2001 yılında ANASOL-M hükümeti döneminde yaptığı bir konuşma akıllara geldi. 

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Sabiha Gökçen Havaalanı... Uçak iniyor mu? Hayır. Kaç milyon dolara mal oldu? Peki uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu neye benzer arkadaşlar biliyor musunuz? Tuz Golü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer." sözlerini kullanmıştı. 

Son dakika: PKK'nın Son dakika: PKK'nın "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" yakalandı Haberi Görüntüle

CHP'NİN VİZYONSUZLUĞUNU 21 YIL ÖNCE ORTAYA KOYDU 

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu konuşması sosyal medyada CHP'nin ülke geleceği adına vizyonsuzluğunu ortaya koyuyor şekilden çok sayıda yoruma tutuldu. 

AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik Göksu'nun yerine gelen isim AK Parti'nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu! İşte Tevfik... Haberi Görüntüle

VİZYON PROJESİ BUGÜN AÇILIYOR 

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Metro Hattı açılışının ardından günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile bugün hizmete başlıyor.

Metro toplamda 7,4 km uzunluğu, saatte 80 km hızı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile 4 istasyonda yol alacak.

Metro, Türkiye'nin 3., Avrupa'nın 8. en yoğun havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı'na raylı sistem bağlantısı sağlayarak bu alana ulaşımda kolaylık sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading