Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'nin ucuz tiyatrosu yine falso çıktı! Gürsel Tekin'in konuştuğu 'açız' diyen kadının mal varlığına inanamayacaksınız

CHP'nin ucuz tiyatrosu yine falso çıktı! Gürsel Tekin'in konuştuğu 'açız' diyen kadının mal varlığına inanamayacaksınız

CHP yeni bir tiyatroyla sahaya indi. CHP'li İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Aksaray ziyareti sırasında kameralar önünde 'iş yok, açız' diyen Elif Yılmaz isimli kadının üzerine kayıtlı birçok arsası olduğu, emekli maaşı aldığı ve bir aracının bulunduğu ortaya çıktı. Gürsel Tekin'in sosyal medyada ''Aksaraylı teyzenin sözleri içinizi acıtacak" paylaşımıyla yaptığı algı operasyonu da böylece çökmüş oldu.

Gündem

28.02.2024, 16:59

CHP'nin terlik tiyatrosunun ardından 'açız' tiyatrosu da tutmadı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçtiğimiz gün partililer ile birlikte Aksaray'da pazar yerine ziyarette bulundu. 

Son dakika... Balıkesir'de deprem: AFAD verileri açıkladı Haberi Görüntüle

'AÇLIKTAN ÖLÜRÜZ'

Yeni Şafak'ın aktardığı habere göre, Gürsel Tekin'in pazar yerinde yanına gelen Elif Yılmaz isimli bir kadın, "Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. İş yok, aş yok çok zor durumdayız. Hasta çocuğum var doktora alıp gidemiyorum. Oğlumun işi yok iş bulamıyorum. Açlıktan, parasızlıktan millet karısını çocuğunu öldürüyor. Çok zor durumdayız. Gelsinler ben açları göstereyim" dedi.

Meteoroloji uyardı: Sağanak yağışlar devam edecek! 14 Mart bugün hava... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ GÜRSEL TEKİN'İN TİYATRONUN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

Gürsel Tekin de bu sözleri, "Aç yok diyorlar. Aç var. İnsanlar kendisini yakıyor, intihar edenler var" sözleriyle yanıtladı.

Gürsel Tekin bu diyaloğu, "Aksaraylı teyzenin sözleri içinizi acıtacak. Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. Aç yok diyorlar gelsinler ben göstereyim" notuyla Twitter hesabından paylaştı.

2024 Sandık görevlileri 1 Nisan'da izinli olacak mı? İdari izin... Haberi Görüntüle

AÇIZ TİYATROSUNUN KAHRAMANININ MAL VARLIĞI ŞOKE ETTİ

Yaşananların ardından Gürsel Tekin'e dert yanan Elif Yılmaz'la ilgili gerçek bambaşka çıktı. 10 çocuk annesi kadının 3 çocuğunun yurt dışında 4 çocuğunun İstanbul'da diğerlerinin ise Konya ve Aksaray'da çalıştığı öğrenildi. Kendisi de 2013 yılında Bağ-Kur'dan emekli olan Yılmaz'ın üzerine kayıtlı marka bir aracının olduğu ortaya çıktı. Elif Yılmaz'ın 80 dekar arazisinin olduğu ve engelli olan torununa ise 2 bin 354 TL evde bakım aylığı verildiği belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading