Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'nin trolleri parti içi skandalları ifşa etmeye başladı

CHP'nin trolleri parti içi skandalları ifşa etmeye başladı

Seçim hezimeti sonrası CHP'li troller parti içerisindeki kirli ilişkileri sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Jahrein ismini kullanan Twtich yayıncısı Ahmet Sonuç ile Oğuzhan Atsız mahlasını kullanan CHP'li 2 trolün iddiaları gündeme oturdu.

Gündem

23.01.2024, 21:00

CHP'de parti içi hesaplaşma başladı. 14 ve 28 Mayıs'taki seçim mağlubiyetleri sonrası 180 derece dönen CHP'li troller, skandalları tek tek kamuoyu ile paylaşmaya başladı.

Trollerden Jahrein takma adını kullanan troll Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, CHP'li Tunç Soyer yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin PKK terör örgütü bağlantılı Ahmet Saymadi'ye ihale verdiğini yazddı.

24 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

ZORLA İHALE VERMİŞ

CHP'li gazeteci İsmail Saymaz'ın da Saymadi'nin düğününe katıldığını söyleyen Ahmet Sonuç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Saymadi'ye zorla ihale verdiğini söylüyor.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Ohoo ihbarlar bitmiyor bu ne lan? İzmir Büyükşehir Belediyesi bu elemana zorla ihale vermiş. Yasa gereği terör iltisaklı şahıslara ihale verilemiyor. Emniyet uyarmasına rağmen ihale dışı bırakılmıyor. İhaleyi buna veriyorlar. Sözleşmeyi imzaladıktan 13 gün sonra şirketi karısına devredip para sayıyor paşam. Sonrasında davası sonuçlanıyor 1.5 yıl ceza alıyor. 'Bu ceza siyasi fikrimizi söylememize engel değil' diyor. Düğünlerine katılıp sosyal medyadan tebrik mesajı yayınlayan da @ismailsaymaz. Canım abim benim. Yine çok solcusun!"

Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti! Elenen isim kim oldu: O... Haberi Görüntüle

''ANONİM HESAPLARI İLLEGAL YÖNTEMLERLE İFŞALAYAN LÜMPEN''

Ses kaydını yayınlayarak CHP'li Erdem hakkında itiraflarda bulunan Jahrein'in iddiaları şöyle:

"Twitter'daki CHP’ye karşıt görüş bildirenleri listelediğini, vakti gelince hesap soracağını belirten fişçi.

Anonim hesapları illegal yöntemlerle ifşalayıp kimliklerini deşifre eden lümpen.

Viski bağımlısı olduğundan sarhoş bir şekilde space odasına girip 31 diyerek kendisini protesto eden gençlere anlam veremeyen müptezel.

Ve son olarak 4 gündür sosyal medyada inaktif, muhalif seslerin hepsini bloklayan @erenerdemnet’i sosyal medyadan sorumlu MYK üyesi yapmak aptallığın son seviyesi midir bilmiyorum ama çok yakındır diye tahmin ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 masa nerede? Birbirlerine kumpas kuruyorlar Haberi Görüntüle

YAVAŞ'IN İŞTEN ÇIKARDIĞI CHP'Lİ TROL ATSIZ DA KONUŞMAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda CHP'nin savunuculuğunu yaparken ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren  "Oğuzhan Atsız" takma ismini kullanan CHP trolü, Ankara Büyükşehir Belediyesindeki işinden çıkarılmıştı.

Bundan sonra Yavaş'a düşman olan Atsız, "Bu böyle olmayacak. Size Mansur Yavaş'ın Türkçe bile bilmeyen ekiple nasıl Türk milliyetçisi gibi davrandığını, belediye başkanı olunca personeli nereden temin ettiğini, zar zor belediyeye giren az sayıdaki CHP'li personele hayatı nasıl zindan ettiğini anlatacağım. Yavaş dönemindeki bankamatik sayısını göstereceğim. Körü körüne kimseye sahip çıkmayın, Mansur Yavaş'ı ben şişirdim ben patlatacağım." paylaşımını yapmıştı.

2024 Çankaya iftar çadırı kuruldu mu? Ankara Çankaya iftar çadırı... Haberi Görüntüle

BİRBİRLERİNE GİRDİLER 

CHP'li Antalya Döşemealtı Belediyesinde bankamatik memuru olduğu bilinen Ozan Balık isimli CHP trolünün, "Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmek herkesin demokratik hakkıdır. Ancak bu ülkeye bahar gelmesi için vermiş olduğu mücadeleyi, adalet yürüyüşünü, ekonomik refaha ulaşmak için vermiş olduğu emeği görmezden gelerek hakaret etmek yalnızca iktidarın trollerinin işidir! Yapmayalım..." tweetini alıntılayan Atsız, şu ifadeleri kullandı:

"Eleştiri için senden izin mi alacağız lan? Oy verdik, hesap da soracağız. Senin gibiler bir beş yıl daha belediyeleri kemirsin diye oy vermektense CHP’yi sandığa gömeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading