Yandex Metrica

CHP'nin medya tetikçileri iş başında! Cumhuriyet Sinan Oğan'ı hedef aldı

CHP'nin medya tetikçileri iş başında! Cumhuriyet Sinan Oğan'ı hedef aldı

CHP'nin medya tetikçisi Cumhuriyet, Sinan Oğan'ın 2. tur seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası jet hızıyla Sinan Oğan'ı hedef alan haberini yayımladı.

Gündem

04.04.2024, 16:09

Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu kapsamında sandık başına gidecek. İkinci turda, 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 49,51 oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yüzde 44,88 oy alan Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak.

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı tarafından aday olarak gösterilen ve 5.17 oranında oy alan Sinan Oğan, Ankara’daki bir otelde basın toplantısı düzenledi.

21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak? 21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'I DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM"

Sinan Oğan seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğini açıkladı. Oğan, şöyle konuştu:

"Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum."

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından Cumhuriyet'in, "Sinan Oğan bugüne kadar Erdoğan ve AK Parti iktidarı için neler söyledi?" haberini servis etmesi dikkat çekti.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

SİNAN OĞAN LİNÇLERİ BAŞLADI

Muhalif kanattan Sinan Oğan'a yönelik peş peşe tepki dolu paylaşımlar gelirken, Cumhuriyet skandal bir haber yayınladı.

Cumhuriyet, "Sinan Oğan bugüne kadar Erdoğan ve AKP iktidarı için neler söyledi?" başlıklı haberde, Oğan'ın geçmiş dönemdeki ifadelerine yönelik saldırgan bir üslup kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading