Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'nin ırkçı damarı kabardı: Roman vatandaşları aşağılayan skandal afişe tepki yağıyor!

CHP'nin ırkçı damarı kabardı: Roman vatandaşları aşağılayan skandal afişe tepki yağıyor!

CHP'nin İzmir Menemen'de düzenlediği mitinge skandal bir afiş damga vurdu. Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Romanlarla birlikte resmedildiği karikatür büyük tepkiye neden olurken AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Romanları yok saydığınızı biliyoruz, fakat asil bir milleti böyle karikatürize etmeniz, Romanları tekrar rencide etmiştir. Roman çocuğunu bile domuz burunlu olarak resmeden bu zihniyet, Romanları nasıl gördüyse o şekilde karikatürize etmiştir." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:49

CHP'nin İzmir'deki mitinginde asılan pankart verdiği ırkçı mesaj nedeniyle tepkilere neden oldu.

15 Mart İzmir'de yangın nerede çıktı? İzmir Kemalpaşa yangın neden... Haberi Görüntüle

ROMANLARI YOK SAYDIĞINIZI BİLİYORUZ

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Bekle, CHP'nin Menemen'de yaptığı mitingde, duvara asılan dev Roman karikatürüne tepki göstererek, ''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Romanları yok saydığınızı biliyoruz, fakat asil bir milleti böyle karikatürize etmeniz, Romanları tekrar rencide etmiştir. Roman çocuğunu bile domuz burunlu olarak resmeden bu zihniyet, Romanları nasıl gördüyse o şekilde karikatürize etmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Bekle, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım Mitingi'nde, Romanları karikatüre eden ve bir binaya asılı dev pankartla ilgili olarak ''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Romanları yok saydığınızı biliyoruz, fakat asil bir milleti böyle karikatürize etmeniz, Romanları tekrar rencide etmiştir. Astığınız afiş Romanlar hakkındaki düşüncenizi tekrar ortaya koydu. 14 Mayıs'ta, Romanlar, bu afişi unutmayacak, sandıkta cevap verecektir." dedi.

Cemal Bekle sözlerini şöyle tamamladı: "Yıllarca, CHP zihniyetinin ayrımcılık yaparak 'esmer vatandaş' diyerek aşağılamaya çalıştığı Romanlar, 2023 yılında Romanları yok sayan Kemal Kılıçdaroğlu zihniyeti tarafından, yine ırkçı bir şekilde resmedilmiştir. Seçimlerde Romanlardan aday dahi göstermeyen Kemal Kılıçdaroğlu zihniyeti, şimdi de Romanları çelimsiz, zayıf, esmer, kısa, darbukacı ve dilenci olarak resmetmiştir. Roman çocuğunu bile domuz burunlu olarak resmeden bu zihniyet, Romanları nasıl gördüyse o şekilde karikatürize etmiştir. Romanları bu şekilde gören bir zihniyetin Roman vekil adayı göstermemesini şimdi daha iyi anlıyoruz. Romanlar size gereken cevabı 14 Mayıs'ta sandıkta verecektir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading