Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'nin heykel skeci

CHP'nin heykel skeci

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı, iki yıl boyunca, çetin günlerden geçerek yapımını tamamladıklarını söylediği 'sünger heykeli' için akıllara zarar bir konuşma yaptı

Gündem

23.01.2024, 17:31

Bodrum Belediyesi skeçlere konu olacak türden bir açılışla gündeme düştü. CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, önceki gün sünger heykelinin açılış törenini gerçekleştirdi ve öyle bir konuşma yaptı ki..

Fotoğraflara bakanların anlamak  için dönüp tekrar baktığı sünger heykelinin yapım aşamasının 2 yılı bulduğunu söyleyen Aras, yaptıkları heykel çalışmasını örnek gösterirken, benzer hizmetler sunmanın toplumun huzuru için çok önemli olduğunu ve harcamaların bu çalışmalara yapılacağını vurguladı.

SÜNGER HEYKELİNİ YAPMAK İÇİN ZORLU BİR SÜREÇ GEÇİRMİŞLER

Aras, heykelin yapım aşamasında çok zorlu bir süreçten geçtiklerinin altını çizdi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bugün burada, bu heykeleri yapabilmek için arkadaşımız Halil ile iki yıldır görüşüyoruz. Bugün yarınla olmuyor bu işler. 2 yıldır nasıl yapalım, bütçesini nasıl yaratalım, beraber Mehmet Ağabey ile çalıştılar ben de, geldik gittik çalıştık ve gerçekten uzun bir çalışmanın eseridir bu. Tabi onun buna ne kadar emek verdiğini kendisi daha çok biliyor. Sanatçılara sahip çıkarsak mutlu oluruz. Toplum mutluluğu sanata kültüre bağlıdır, paraya değil. Para bir amaç değildir bir araçtır. İşte bunları yaptıracağız. Bu paralar bunlar için harcanacak. O zaman anlam kazanıyor bu işler.”
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading