Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'nin Halk TV'sinde Erdoğan rüzgarı esti! Cem Toker: 'Yapacağım' dediği her şeyi yaptı! Demek ki Ay'a da gider bu adam

CHP'nin Halk TV'sinde Erdoğan rüzgarı esti! Cem Toker: 'Yapacağım' dediği her şeyi yaptı! Demek ki Ay'a da gider bu adam

CHP'nin yayın organı Halk TV'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler düzüldü. Konuk olarak canlı yayına katılan Cem Toker, Erdoğan'ın 'yapacağım' dediği her şeyi yaptığını, isterse Ay'a bile gidebileceğini söyledi.

Gündem

24.02.2024, 08:57

CHP'li Halk Tv'de Asıl Mesele programına LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker katıldı. Toker programın ilerleyen saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında da birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Uraloğlu duyurdu: Türkiye artık eve kadar fiberde Avrupa'da 2. sırada! Haberi Görüntüle

'YAPACAĞIM' DEDİ VE YAPTI

Toker, "Adam yapacağım dediği bir çok şeyi yaptı. Bunlar on yıllar boyunca tartışılmış şeylerdi. Taksim'e cami yapacağım dedi yaptı. Ayasofya'yı açacağım dedi açtı. Havalimanını isteseniz de istemeseniz de yapacağım dedi yaptı. 3. köprüyü yapacağım dedi yaptı. Körfez köprüsü yapacağım dedi yaptı.

23 Mart Erdoğan Ankara mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

YAYINDA YÜZLER DÜŞTÜ

Fazla zekanız sınırlıysa, bak yaptı mı yaptı. Demek ki Aya'da gider, diğer söylediklerini de yapar bu adam. Dış politikada da yapar. Yapıyor diye de düşünüyorum."

Toker'in sözleri CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ı ve programda bulunan diğer muhalifleri şaşırttı. Yüzlerin düştüğü kameralara yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading