Yandex Metrica

CHP'nin gizemli danışmanı için Ankara'dan New York'a para gidiyor! Mansur Yavaş'ı haraca bağlamış

CHP'nin gizemli danışmanı için Ankara'dan New York'a para gidiyor! Mansur Yavaş'ı haraca bağlamış

"15 Temmuz tiyatro", "Adil Öksüz MİT'çi" gibi yalanları Kılıçdaroğlu'na fısıldayan Rasim Bölücek, Mansur Yavaş sayesinde New York'ta oturduğu yerden maaş alıyor.

Gündem

29.03.2024, 17:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz'a ilişkin 'kontrollü darbe' yalanını fısıldayan Rasim Bölücek, ABD'nin New York kentinde oturduğu yerden maaş alıyor. FETÖ'den tutuklu eski MİT'çi Enver Altaylı ile 1159 kez telefonda görüştüğü ortaya çıkan Bölücek'e paralar Mansur Yavaş'ın başkanlığını yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gidiyor. 

Yavaş tarafından belediyeye bağlı Metropol A.Ş.'de yönetim kurulu üyesi yapılan Bölücek'in ismi şirketin web sitesinde görünmüyor ancak Ticaret Sicil Gazetesi'nde 20 Mayıs 2019'dan beri görevde olduğu ve adresinin ise New York'un Manhattan bölgesi olduğu görülüyor. 

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

DİŞÇİ İLE O TANIŞTIRDI 

Kılıçdaroğlu'nun 'akıl hocası' olarak bilinen Bölücek'e aynı zamanda CHP Genel Merkezi'nin 14. katında bir oda tahsis edilmiş. Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' ve 'Adil Öksüz MİT'çi' gibi yalanlarının mimarı olduğu bilinen Bölücek'e Mansur Yavaş tarafından ödenen para şimdiye dek 200 bin lirayı geçti. 

Kamuoyuna İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun duyurduğu 'dişçi'yi de Kılıçdaroğlu ile Bölücek'in tanıştırdığı öğrenildi. Diş Hekimi Ali Arif Özzeybek'in muayenehanesinde Kılıçdaroğlu'nun FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya ile telefonda görüşüp "Yurtta barış dünyada barış" dediği ortaya çıkmıştı. 15 Temmuz darbecilerinin kurduğu sözde konseyin adı Yurtta Sulh Konseyi idi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading