Yandex Metrica

CHP'nin bir sahteliği daha ifşa oldu! Üyelik tiyatrosundaki kadının ismi bile yalan çıktı!

CHP'nin bir sahteliği daha ifşa oldu! Üyelik tiyatrosundaki kadının ismi bile yalan çıktı!

CHP'nin bir üyelik yalanı daha ifşa oldu. İstanbul Sultanbeyli'de AK Parti'den ayrılıp CHP'ye katıldığını iddia eden ve parti rozeti Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takılan Ayşe Arayan'ın ismi bile yalan çıktı. Ayrıca, söz konusu şahsın AK Parti'ye hiç üye olmadığı belirlendi.

Gündem

23.01.2024, 19:09

CHP tarafından İstanbul Sultanbeyli'de bulunan bir kültür merkezinde düzenlenen üye katılım programında yalan rüzgarı esti.

Burada, ismini Ayşe Arayan olarak söyleyen ve AK Parti üyesi olduğunu iddia eden şahıs, şov yaparak sözde üyelik kartını kürsüye bıraktı. CHP trolleri tarafından sosyal medyada servis edilen görüntüler geniş yankı buldu.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

İSMİ BİLE YALAN ÇIKTI

Rozeti bizzat Kılıçdaroğlu tarafından takılan kişinin gerçek isminin Ayşe değil, Anşa Arayan olduğu belirlendi.

Yapılan araştırmalar neticesinde Anşa Arayan isimli kadının AK Parti’ye hiçbir zaman üye olmadığı ve AKBİS sisteminde de ismine rastlanmadığı ortaya çıktı.

SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede Haberi Görüntüle

YILLARCA CHP'NİN PROPAGANDASINI YAPMIŞ

Ayrıca Anşa Arayan ve eşinin yıllardır sosyal medyada CHP propagandası yaptığı ve CHP yöneticileriyle yakın ilişkiler kurduğu görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading