Yandex Metrica

CHP Milletvekili Gürsel Tekin: Tarih beni haklı çıkaracaktır

CHP Milletvekili Gürsel Tekin: Tarih beni haklı çıkaracaktır

Katıldığı bir televizyon programında, iktidar olmaları durumunda HDP'ye bakanlık verilebileceğini söyleyen Gürsel Tekin'den yeni bir açıklama geldi. Tekin, "Tarih beni haklı çıkaracaktır. Ben o konuda hiç tereddütsüz ne olacağını biliyorum." ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:47

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in, katıldığı bir canlı yayında, "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözleri sonrası başlayan tartışmalar siyaset gündeminin zirvesinde yer alıyor. Gürsel Tekin'in sözleri sonrası İYİ Parti'den peş peşe sert tepkiler gelmiş, CHP ise tartışmalara ilişkin, "Gürsel Tekin'in kendi açıklamalarıdır" diyerek Tekin'i yalnız bıraktı.

Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma imzalanacak! Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma... Haberi Görüntüle

"BEN O KONUDA HİÇ TEREDDÜTSÜZ NE OLACAĞINI BİLİYORUM"

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in de dahil olduğu tartışmalar devam ederken, CHP'li Tekin'den konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi. Tekin, "Herkes bir şark kurnazı, milleti kandırmayın." diyen Tekin, "Tarih beni haklı çıkaracaktır. Ben o konuda hiç tereddütsüz ne olacağını biliyorum." dedi.

SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede Haberi Görüntüle

GEÇEN YIL YAPILAN BAŞKANVEKİLİ OYLAMASINI HATIRLATTI

Kendisine tepki gösteren İYİ Partili isimlere, geçtiğimiz yıl Meclis'te yapılan başkanvekili oylamasını hatırlatan Tekin, "TBMM Başkanvekilliği, bakanlıktan önemsiz midir sizce? Bir yıl önceki seçimlerde diyecektiniz ki; 'Hayır kardeşim bizim hassasiyetimiz var. Biz asla meclis başkanı, asla grup başkanı, asla idari amir olarak sizi kabul etmiyoruz, oy vermiyoruz' deselerdi." ifadelerini kullandı.

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

"SUSKUNUZ AMA KOYUN FALAN DEĞİLİZ"

Gürsel Tekin açıklamalarında, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde söylediği sözlere gelen tepkilere de yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun, "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" ifadeleri sonrası İYİ Parti tarafından gelen tepkilere yanıt veren Tekin, "Bunların tamamını hoşgörüyle karşıladık. Evet tamam suskunuz ama koyun falan değiliz. Niçin? Bu süreç sağlıklı bitsin." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading