Yandex Metrica

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vatan sevgisi edebiyatı! Önceliği vatan ama müttefiki terörist

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vatan sevgisi edebiyatı! Önceliği vatan ama müttefiki terörist

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanaat Önderleri Buluşması'nda yaptığı konuşmada, 'Bizim iki kırmızı çizgimiz var, bayrağımız ve vatanımız. Bayrağımızı ve vatanımızı seviyorsa, herkes bizim dostumuzdur' ifadelerini kullandı. Fakat 6'lı masanın gizli ortağı PKK terör örgütü destekçisi HDP ile CHP ortaklığının alenen ortada olduğu bir süreçte Kılıçdaroğlu'nun bu şekilde konuşması büyük çelişkiyi ortaya çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 19:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Harikalar Diyarı Turkuaz Gösteri Salonu'nda düzenlenen kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri buluşmasında yaptığı konuşmada çelişkili ifadelere yer verdi. 

6'lı masa ittifakının gizli ortağı HDP ile ortak faaliyetlere imza atan aynı söylemleri kullanan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin milli sınırlarını korumak için yapılan sınır ötesi harekatlara terör örgütü PKK'ya zarar gelecek endişesiyle eleştiren ve desteklemeyen HDP ile yan yana durmaktan çekinmiyor. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ'IN SERBEST BIRAKILMASI DA MI VATAN SEVGİSİ İLE İLGİLİ? 

Diğer yandan tutuklu HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın suçlarını gözardı ederek her defasında serbest bırakılmasını istediğini söylemesi, Türkiye'nin aleyhine faaliyetlerde mi bulunuyor? sorusunun sorulmasına sebep oluyor. 

Yabancı büyükelçilerle yapılan görüşmeler, Türkiye'nin milli bağımsızlığının hedef alındığının göstergesi iken yapılan görüşmelerin içeriğinin belirtilmemesi, arkaplanda Türkiye aleyhine bir plan mı geliştiriliyor? sorularına sebep oluyor. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

VATAN MİLLET HASSASSİYETİ VAR AMA MÜTTEFİKİ TERÖRİST 

Tüm bu gelişmeler ışığında, Kılıçdaroğlu Kanaat Önderleri Buluşmasında yaptığı açıklamada, "Bizim iki kırmızı çizgimiz var, bayrağımız ve vatanımız. Bayrağımızı ve vatanımızı seviyorsa, herkes bizim dostumuzdur" ifadelerini kullandı. 

Fakat söylem ile davranışın farklı olması vatan millet hassasiyetine sahip olmayan herkesin Kılıçdaroğlu ile dost olduğunu ortaya koyuyor. 

Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç? Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı... Haberi Görüntüle

ABD İLE İŞ Mİ TUTUYORLAR? 

Büyükelçilerle yapılan görüşmelere ilişkin değerlendirme yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu şekilde konuşmuştu: 

Bugün elçilerle iş birliği yapanlar, bugün Amerika talimatıyla darbe gerçekleştirenlerdir. Aralarında hiçbir fark yoktur.

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

POLİSE SALDIRIYI BİLE ELEŞTİREMİYOR

Ayrıca, Kadıköy'de teröre destek yürüyüşü sırasında polise yumruklu saldırı düzenleyen DBP'li Saliha Aydeniz'le ilgili yorumda bulunan Kılıçdaroğlu, adeta söylemiş olmak için söyleyerek, 'Asla doğru bulmayız, doğru değil' diyerek zoraki bir eleştiride bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading