Yandex Metrica

CHP'li vekilden provokasyon: 'Aynı adreste kayıtlı 300 seçmen tespit ettik' deyip ilçe emniyet müdürlüğündeki polisleri deşifre etti!

CHP'li vekilden provokasyon: 'Aynı adreste kayıtlı 300 seçmen tespit ettik' deyip ilçe emniyet müdürlüğündeki polisleri deşifre etti!

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatay'da aynı adrese kayıt 300 kişi tespit ettik." açıklamasında bulunmuştu. Bu paylaşımın yalan olduğu ise kısa süre sonra Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan'ın yaptığı Twitter paylaşımıyla anlaşıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı "Sadece Hatay İli Samandağ ilçesi, Çiğdede Mahallesi’nde aynı adreste kayıtlı 300 seçmen tespit ettik. Seçmen listeleri oluşturulurken hilelerin yapıldığına dair çok kuvvetli şüpheler var. Bu işin peşini bırakmayacağız. Hile yapanların cezalandırılması için gerekli bütün yasal yollara başvuracağız. Demokrasimize hileyle yapılan darbeyi asla kabul etmeyeceğiz.” ifadeleriyle 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu şaibe altında bırakmaya çalıştı. 

Mullaoğlu'nun yaptığı provokasyonunu ortaya çıkaran ise Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan oldu. Doğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yetkililerle görüştüğünü ve Servet Mullaoğlu'nun bu provokasyon dolu paylaşımınının doğruları yansıtmadığını ifade etti. Burak Doğan paylaşımında "Konuyla ilgili yetkililerle görüştüm. CHP Hatay vekilinin aynı adrese kayıtlı 300 seçmen dediği adresin; Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü olduğu, 300 kişinin ise dışarıdan gelen görevli polisler olduğu ortaya çıktı." dedi.

Doğan, devam tweetinde ise "Servet bey, siz Hatay milletvekili değil misiniz? İlçe emniyetin adresini bilmiyor musunuz? Polis memurlarımızı deşifre etmeye utanmıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading