Yandex Metrica

CHP'li vekilden ABD medyasına şok itiraf! Demirtaş'a özgürlük, İsveç'e onay

CHP'li vekilden ABD medyasına şok itiraf! Demirtaş'a özgürlük, İsveç'e onay

ABD merkezli Politico dergisine konuşan CHP İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz, terörden tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vereceklerini belirtti. Ahmet Ünal Çeviköz, ayrıca teröre kucak açan İsveç'in NATO üyeliğine de onay vereceklerini ifade etti.

Gündem

11.02.2024, 12:48

Türkiye'nin 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek olması dünya basını tarafından da yakın takip ediliyor. CHP İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz, Türkiye'deki seçimlere büyük önem veren batı medyasına konuştu. CHP İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz ile konuşan ABD Merkezli Politico dergisi, Altılı Masa'nın itiraflarını yazdı.

Söz konusu haberde, "Türkiye muhalefeti, yaklaşan sıcak çekişmeli seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yenerse, Avrupa Birliği üyelik müzakerelerini çözebileceğinden ve Ankara'nın İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine yönelik vetosunu sona erdireceğinden emin." ifadelerine yer verildi.

İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... Haberi Görüntüle

''LEKELİ SİCİLİ ONARMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika baş danışmanı Ünal Çeviköz'ün sözlerine yer verilen haberde Türkiye'ye yönelik skandal ifadeler kullanıldı. ABD merkezli dergide ''Yeni hükümetin Türkiye'nin insan hakları alanındaki lekeli sicilini onarmaya çalışacağız.'' yazıldı.

Irak'a tarihi ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez Erbil'de Irak'a tarihi ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez Erbil'de Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ VE KAVALA'YA ÖZGÜRLÜK SÖZÜ

ABD merkezli dergiye konuşan Ahmet Ünal Çeviköz, "İç siyasette normalleşme sürecini başlatacağız" derken HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ve Osman Kavala'nın serbest bırakılacağını belirtti.

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

TERÖRE KUCAK AÇAN İSVEÇ'E ONAY

Ahmet Ünal Çeviköz, muhalefet ittifakının NATO üyeliği için sürekli Türkiye'nin kapısını aşındıran İsveç ve Finlandiya'ya engel olmayacaklarını belirtti. Çeviköz, Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde Türkiye'nin Rusya ile Ukrayna arasında arabuluculuk yapmaya ve Karadeniz tahıl anlaşmasını uzatmaya istekli olacağını da sözlerine eklerken "Rusya'ya Türkiye'nin bir NATO üyesi olduğunu da hatırlatacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN İLE İLİŞKİLER

CHP'li Çeviköz, Yunanistan ile ilişkilerde ise, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve 48 binin üzerinde insanın yaşamını yitirdiği yıkıcı depremlere verdiği yanıtın "bir fırsat sunduğunu ve yeni bir ortam yarattığını" belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading