Yandex Metrica

CHP'li Turan Aydoğan polis memurunu azarladı

CHP'li Turan Aydoğan polis memurunu azarladı

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, uygulama yapan polisin aracını durdurmasının ardından sinirlenerek polis memurunu azarladı. O anlar sosyal medyada büyük tepki topladı.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Trafik kontrolü için görevlendirilen polis memurları, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durdurdu. Bu duruma sinirlenen Aydoğan, milletvekili olduğunu belirterek görevli polis memurunu azarladı.

Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk çiğneniyor Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk... Haberi Görüntüle

"BAKANIN KİMLİĞİNE BAKABİLİYOR MUSUN?"

Görevli olan memur Aydoğan'a "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Aydoğan bu sözlerin üzerine ses tonunu daha da yükselterek, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" ifadelerini kullandı.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

"TBMM'NİN ALBÜMÜ VAR ORADAN BAK"

Polis memuru "Bakanı tanıyabilirim" dedikten sonra Aydoğan sinirli bir şekilde, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading