Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Tunç Soyer konser için alandaki ağaçları söktürdü! Çevreci Tarkan sus pus

CHP'li Tunç Soyer konser için alandaki ağaçları söktürdü! Çevreci Tarkan sus pus

CHP'nin ağaç katliamı hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kentte düzenlenecek Tarkan konseri öncesinde Gündoğdu Meydanı'ndaki ağaçları yer açmak için kökünden söktürdüğü ortaya çıktı. Bunun ardından tüm gözler Tarkan'a çevrildi. Daha önce birçok defa çevreci söylemlerle gündeme gelen Tarkan'ın konseri iptal edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Gündem

31.01.2024, 18:02

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda Tarkan'ı sahneye çıkartıyor.

YSK'dan iftar kararı: Oy sayım işlemine ara verilmeyecek Haberi Görüntüle

KONSER İÇİN BALKONLAR 500 DOLARDAN KİRALANDI

Bir yandan ekonomik kriz çığırtkanlığı yapılırken diğer yandan Gündoğdu Meydanı'ndaki konser alanına yakın apartman balkonlarının geceliği 500 dolardan, balıkçı teknelerinin de 8 bin liradan kiralandığı ve yer kalmadığı öğrenilmişti.

Cübbeli Hoca, İsmailağa Cemaati'nden atıldı mı? Cübbeli Ahmet Hoca neden... Haberi Görüntüle

KONSERİN DÜZENLENECEĞİ ALANDAKİ AĞAÇLAR KESİLDİ

Gündoğdu Meydanı, konsere bir gün kala skandal bir olayla gündeme geldi. Ağaç bahanesi ile ülkeyi yakıp yıkanların destekçilerinden CHP'li Tunç Soyer'in, konserin düzenleneceği alandaki ağaçları kökünden söktürdüğü ortaya çıktı.

Kayıt dışı olduğu kesinleşti! CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme!... Haberi Görüntüle

'ÇEVRECİ' TARKAN SUS PUS

Daha önce çevreci söylemleri ile gündeme gelip, çeşitli bahanelerle iktidarı hedef alan Tarkan, ağaç katliamına karşı sessizliğini korurken konsere çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading