Yandex Metrica

CHP'li Tunç Soyer İzmirlileri yine unuttu! Altyapısız şehre 43 milyonluk tuvalet yatırımı

CHP'li Tunç Soyer İzmirlileri yine unuttu! Altyapısız şehre 43 milyonluk tuvalet yatırımı

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, altyapı ve su problemleri çeken İzmir'in asıl dertlerini unutup umumi tuvalet çalışması başlattı. 13 Ocak'ta imzalanan anlaşma ile 40 umumi tuvalet yatırımına 43 milyon 918 bin lira para ödeyeceği ortaya çıktı.

Gündem

02.03.2024, 11:28

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz yıllarda inla edilen akıllı tuvaletleri bir anda özelleştirme kararı aldı. Şehir birçok altyapı problemi ve susuzlukla mücadele etmeye çalışırken tuvaletlerle ilgilenen Soyer bu çalışma için yıllık 43 milyon 918 bin lira para ödeyecek.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

43 MİLYON TL ÖDEYECEK 

Sabah gazetesinin haberine göre, Aralık ayında yapılan ihale ile tuvaletlerin işletim hakkı 1 yıllığına, Petra İnsan Kaynakları ile Ernet İnsan Kaynakları şirketlerine devredildi. 

Soyer, 19'u akıllı 21'i modüler sistem olmak üzere toplam 40 tuvaletin işletim hizmeti için yıllık 43 milyon 918 bin lira para ödeyecek.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

ALTYAPISIZ ŞEHRİN TEK EKSİĞİ TUVALET Mİ? 

Şartnameye göre temizlik malzemeleri firma tarafından karşılanacak. Firma da işletmesini üstlendiği tuvaletlerin günlük temizliğini sağlayacak. Tuvaletlerden elde edilen hasılat büyükşehir belediyesine kalacak.

Diğer yandan 30 bin çalışanı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce kendi personeli tarafından yapılan temizlik işlerinin özel firmaya devredilmesi tepki çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading