Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Tanrıkulu'dan olay sözler!  FETÖ'den ihraç edilen KHK'lılarla helalleşeceklermiş

CHP'li Tanrıkulu'dan olay sözler! FETÖ'den ihraç edilen KHK'lılarla helalleşeceklermiş

CHP'li Sezgin Tanrıkulu geçtiğimiz günlerde Terör örgütü PKK'ya SİHA ile düzenlenen operasyonlardan duyduğu rahatsızlığı açık bir şekilde dile getirmişti. CHP'li vekil tekrardan skandal sözlere imza attı. İktidar değiştiğinde FETÖ'den ihraç edilen KHK'lıları da kucaklayacaklarını söyleyen Tanrıkulu, terör örgütlerine TV ekranlarında destek verip koruma altına alacaklarını söyledi.

Gündem

15.03.2024, 16:49

CHP, kanlı darbe teşebbüsü 15 Temmuz sonrası kamudan ihraç edilen FETÖ'cülere destek vermeye devam ediyor.

Memurlar 1 Nisan Pazartesi izinli mi? Sandık görevine giden memurlara... Haberi Görüntüle

KHK İLE GÖREVDEN ALINANLAR İÇİN CHP ÇEŞİTLİ PROGRAMLAR DÜZENLİYOR

AHaber'in yaptığı habere göre, FETÖ ile ilişiği olanlara yönelik düzenlenen KHK ile görevden alınanlar için CHP Türkiye'nin çeşitli illerinde programlar düzenlerken CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa 19 Mart su kesinti listesi! BUSKİ duyurdu: Bursa'da Nilüfer,... Haberi Görüntüle

HELALLEŞİLMESİ GEREK

Tanrıkulu'na burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısının kapsamı soruldu.Tanrıkulu, helalleşilecek bir kesimin de KHK'lılar olduğunu söyledi.

Son dakika: Adana'da 4.0 büyüklüğünde deprem Haberi Görüntüle

HAKLARI 1 AYDA İADE EDİLECEK

Gerekli bütün düzenleme hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen CHP'li vekil, olası iktidar değişikliğinde yapacaklarını şöyle sıraladı:

"KHK ile olarak da şunu söyleyeyim; CHP milletvekili olarak söylüyorum ki genel başkanımız neredeyse tüm konuşmalarında atıfla, tümünün haklarının ilk bir ayda iade edileceğini kamuda görevlerine başlayacaklarını ve özlük haklarının iade edileceğini her tarafta söylüyor.

Onur Öksel kimdir? Şişli Belediye Başkan yardımcısı Onur Öksel nereli? Haberi Görüntüle

1 MADDELİK DÜZENLEMENİN HAZIRLIKLARI BİTMİŞ DURUMDA

''Bu 1 maddelik bir düzenlemedir aynı zamanda. Onun bütün hazırlıkları yapılmış durumda. Olası bir iktidar değişiminde ilk yapacağımız işlerden biri kollektif bir biçimde sivil medeni ölüme mahkum edilmiş vatandaşlarımızdan özür dilemek, onlarla helalleşmek, bir helalleşme yasası çıkarmak ve haklarını iade etmek olacak. Buna sebebiyet verenlerden de hesap soracağız. Çünkü bu da helalleşmenin bir parçası olacak."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading