Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Tahsin Tarhan'ın kafası karışık! 'Yerli otomobil için 47 milyon euroyu çöpe attınız'

CHP'li Tahsin Tarhan'ın kafası karışık! 'Yerli otomobil için 47 milyon euroyu çöpe attınız'

CHP'li Tahsin Tarhan'dan 'bu kadarına da pes' dedirtecek açıklamalar geldi. Daha önce direksiyonuna geçtiği yerli otomobil için 47 milyon euroyu hükümetin çöpe attığını söyledi.

Gündem

22.02.2024, 19:23

TBMM'de 2022 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bugün Genel Kurul'da, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor.

Memurlar 1 Nisan Pazartesi izinli mi? Sandık görevine giden memurlara... Haberi Görüntüle

'47 MİLYONU ÇÖPE ATTINIZ'

Partisi adına söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, iktidarı geçen direksiyon başına geçtiği yerli otomobil üzerinden eleştirdi.

Tarhan şunları söyledi:

"Değerli milletvekilleri bu bütçede bilim teknoloji AR-GE yok, sanayi yok üretim yok. Yerli ve milli otomobil yapacağız dediniz, hiç üretilmeyen SUV modeli için 47 milyon euroyu çöpe attınız." 

İstanbul'a kar geliyor! Meteoroloji saat verdi! Kara kış metropolün kapısına... Haberi Görüntüle

 TOGG'UN DİREKSİYONUNA GEÇMİŞTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu başkan ve üyeleriyle TOGG'u ziyaret etmişti. Bu ziyarette Bakan Varank’ın davetiyle komisyonun CHP’li üyesi Tahsin Tarhan, TOGG’un direksiyonuna geçmişti.

Deniz ulaşımına fırtına engeli! Bursa-İstanbul vapur seferleri iptal edildi: BUDO... Haberi Görüntüle

DİREKSİYONA GEÇMEDEN ÖNCE DE KONUŞMUŞTU

Tarhan, direksiyona geçmeden önce de "Otomobil üretmek, yol yapma, köprü yapma, müteahhitlik işlerine benzemez. Bu bir teknoloji yarışı, marka yarışıdır. Bugün dünyanın hiçbir otomobil markasıyla yarışmak kolay değildir. Kimse 'milli' diyerek milletin hayalleri ile oynamasın." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading