Yandex Metrica

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ın kitabının reklamını yaptı

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ın kitabının reklamını yaptı

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Muş'ta bulunan Şenyayla Askeri Üssü'nde görevli olan askerleri ziyaretinden bir gün sonra, terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş'ın kitabının reklamını yaptı.

Gündem

23.01.2024, 18:14

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, geçtiğimiz gün Şenyayla Moray Üs Bölgesi'ne ve Kulp Panak Karakolu’na ziyarette bulundu.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara karşı gelen ve “Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır.” diyen CHP'li Tanrıkulu'nun Mehmetçik'i ziyareti tepki topladı.

Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak: Gündem küresel barış... Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak:... Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ'IN KİTABININ REKLAMINI YAPTI

Tanrıkulu ziyaretinden sonra yine tartışmalara neden olacak bir harekette bulundu. Askerleri ziyarette bulunan Tanrıkulu ertesi gün terör soruşturması kapsamında tutuklu olan HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitabını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak reklamını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading