Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a iftarda yumurtalı saldırı

CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a iftarda yumurtalı saldırı

Adana'nın merkez Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Akif Kemal Akay, belediyenin düzenlediği iftar programında bir grubun yumurtalı saldırısına uğradı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik saldırıyı kınadı.

Gündem

23.01.2024, 22:07

DHA'nın haberine göre, Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği toplu iftar programı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve yaklaşık bin kişinin katılımıyla başladı. İddiaya göre, yemek sırasında bir grup Başkan Akay’a yaklaşarak ona yumurta fırlattı. Saldırgan grup belediye başkanının korumaları ve iftara katılan mahalleli tarafından durduruldu. Saldırı sonrası üzerini değiştiren Başkan Akay, geri dönerek iftar yemeğine devam etti.

Tünel trafiği rahatlatacak! Başkan Murat Aydın'dan dev projeyi duyurdu: Beykoz-Üsküdar... Haberi Görüntüle

"HİZMETLERİMİZDEN RAHATSIZ OLANLAR"

Olay sonrası yayınladığı videoyla açıklama yapan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, gün aşırı yaptıkları iftar programında tatsız bir olay yaşandığını belirtti. Yaptıkları hizmetlerden rahatsız olan bazı kişilerin kendilerine az hizmet yapıldığını iddia ederek bu olayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Akay, "Olayın tamamı bu. Ondan sonra bin kişiyi aşan mahalle halkıyla yemeğimize devam ettik. Herkes bu olayı fazlasıyla protesto etti. Yapanlar da kaçmak zorunda kaldı. Bunlar siyasetin veya toplumsal yapıların bir parçası maalesef. Olmasa daha iyi olur. Hiçbir sıkıntımız yok. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte hizmetlerimizden rahatsız olanlar, başka hesaplar yapanlar elbette olacak. Kimse bizi bu yoldan döndürme şansına da hakkına da sahip değil” diye konuştu.

Taksilere kamera müjdesi! Hamza Dağ söz verdik diyerek duyurdu: Hem... Haberi Görüntüle

ÖMER ÇELİK'TEN SALDIRIYA TEPKİ: ÇÖZÜM YÖNTEMİ DEĞİL

Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada söz konusu saldırıyı kınayarak, "Adana Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Taciz ve kaba kuvvet bir çözüm yöntemi değildir. Kaba kuvveti asla mazur görmeyiz” ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading