Yandex Metrica

CHP'li Özgür Özel'in bakanlık hayalleri başladı: Elbette gönlümden geçiyor

CHP'li Özgür Özel'in bakanlık hayalleri başladı: Elbette gönlümden geçiyor

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanı yardımcılığı konusunda tartışmalar devam ederken bakanlıklar da konuşulmaya başlandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ''Elbette bakanlık gönlümden geçiyor.'' diyerek ağzındaki baklayı çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 20:36

72 saat süren krizin yeniden bir araya gelseler de fikir ayrılıklarının devam ettiği Millet İttifakı'nda 'cumhurbaşkanı yardımcılığı' krizi gün geçtikçe büyüyor.

Son çıkış İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yardımcılık yapması şart koşulan ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.

Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

YAVAŞ: SADECE İKİMİZİN CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLMASI GEREKİYOR

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada genel başkanların değil, sadece İmamoğlu ile kendisinin cumhurbaşkanı yardımcısı olması gerektiğini ifade etti.

Şırnak'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon: Çok sayıda gözaltı ve tutuklamalar var Şırnak'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon: Çok sayıda gözaltı ve... Haberi Görüntüle

''ELBETTE BAKANLIK GÖNLÜMDEN GEÇİYOR''

Altılı Masa'da bu kez de bakanlık paylaşımı başladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HaberTürk canlı yayınında bakanlığa sıcak baktığını ifade etti.

Ağzındaki baklayı canlı yayında çıkaran CHP'li Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı;

''Elbette bakanlık gönlümden geçiyor. Süleyman Soylu'ya çelengi verip de kapıyı göstermek zevkli olmaz mı İçişleri Bakanı olarak? Ya da Soma davasını takip etmiş, Soma'dan beri çalışma hayatıyla ilgili mücadele eden, davanın her gününü takip etmiş birisi olarak ve bir yanı da Sosyal Güvenlik Kurumu, sağlığın finansmanı, Çalışma Bakanlığı olmaz mı?''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading