Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Özgür Özel Bakan Soylu'yu tehdit etti

CHP'li Özgür Özel Bakan Soylu'yu tehdit etti

Boğaziçi Üniversitesi’nde toplanan bir grup, izinsiz gösteri düzenlemek istedi. Kendilerine dağılma çağrısında bulunan güvenlik güçlerine mukavemette bulunan 45 şüpheli gözaltına alındı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, söz konusu gelişmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu tehdit etti.

Gündem

23.01.2024, 18:10

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversitenin güney yerleşkesi içerisinde yasa dışı toplanan gruba dağılma çağrısı yaptı.

Polis ekiplerinin çağrısına uymayarak, mukavemette bulunan 45 kişi gözaltına alındı.

Gelişmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu açık açık tehdit etti.

2024 ÖSYM AİS başvuru ekranı! YKS 2. geç başvuru nasıl... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL: HESAP SORACAĞIZ

Yaşananları 'saldırı' olarak nitelendiren ve lanetlediğini belirten Özel, “Başta suç işleri bakanı Soylu olmak üzere bu yasadışı emirleri verenlerden hesap soracağız. Eyy Soylu bu gençlere ettiklerini burnundan fitil fitil getirmezsem namerdim!” diyerek tehdit etti.

Hulusi Akar ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'i kabul etti: F16... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU DA TEHDİTLER SAVURMUŞTU

Bunun yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, geçtiğimiz hafta yayınladığı bir video ile memur ve bürokratlara tehditler savurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading