Yandex Metrica

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer savunma sanayisini hedef aldı! 'Cumhuriyet bunun için kurulmadı'

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer savunma sanayisini hedef aldı! 'Cumhuriyet bunun için kurulmadı'

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye'nin yıllardır geliştirmek için çaba sarf ettiği savunma sanayisini skandal sözlerle hedef aldı. Seçer, 'Tank, top, İHA, SİHA, vur kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı' diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 20:00

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CHP'nin düzenlediği programa katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AK Parti'nin vizyon belgesini hedef aldı. 

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi... Haberi Görüntüle

MİLLİ SİHA VE İHA'LARI HEDEF ALDI 

Seçer skandal bir açıklama ile, "Bizim kutladığımız Cumhuriyet, 2022 yılında Türkiye’deki Cumhuriyet anlayışı değil." sözlerini kullanarak, yerli ve milli İHA ile SİHA'ları hedef alan bir çıkış yaptı. 

Seçer, AK Parti'nin vizyon belgesine eleştirerek, "Gözlerim yaşardı iki gündür, vizyona bakın. Kavga dilini kullanmadıklarını, mecbur kalınmadıkça savaş cinayettir." diye konuştu. 

Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı: Çok sert yağacak! Sıcaklık hissedilir derecede düşecek! Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı:... Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİ ADIMLARINI VİZYONSUZLUK OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Türkiye Yüzyılı vizyonunu skandal ifadelerle hedef alan Seçer şu sözleri kullandı: 

İkinci yüzyıl vizyonu tank, top, İHA, SİHA, vur, kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı. Cumhuriyet medeniyet projesidir. Barış projesidir. Demokrasi projesidir. Eğitim, çağdaşlık projesidir. Onun için kuruldu. Ülkemin geldiği duruma üzülmemek mümkün değil. 

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

MERSİN'DE TERÖR OPERASYONU 

Diğer yandan Mersin'de terör örgütü PKK soruşturması yapılmış, terör propagandası yapan 30 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

BASIN DANIŞMANI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİNDEN TUTUKLANMIŞTI 

Gözaltına alınanlardan biri de Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş olmuştu. 

PKK terör örgütü üyeliğinden yargılanan Gündeş tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading