Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Mahmut Tanal tatile çıktı! Muhaliflerden tepki yağdı!

CHP'li Mahmut Tanal tatile çıktı! Muhaliflerden tepki yağdı!

28 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuçlardan sonra hayal kırıklığına uğrayan muhalif seçmenler biran önce değişim yapılmasını isterken , CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal seçimlerin ardından apar topar tatile çıktı. Tanal'ın tatil fotoğraflarına sosyal medyadan tepki yağdı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

28 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından Cumhur İttifakı seçimlerin kazananı olurken, Millet İttifakı bir kez daha ağır bir yenilgiye uğradı. Seçimlerin hemen ardından çalışmaya koyulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hızlıca 67. dönem Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni belirleyerek hizmete başladı. 

Nusr-Et'e silahlı saldırıda 5 gözaltı: Suç örgütü elebaşı talimat vermiş Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DE BAKANLAR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI 

Özellikle Mehmet Şimşek ve Hakan Fidan hamleleri epey ses getirirken, yeni bakanların hepsi vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yandan da AK Parti'ye 2024'te yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başlanması talimatını verdi.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024?... Haberi Görüntüle

SEÇİMLER BİTER BİTMEZ SOLUĞU TATİLDE ALDI 

Ancak muhalefette bu durumun tam tersi yaşanıyor.Son olarak CHP'nin Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, seçimlerin bitmesinin ardından soluğu tatilde aldı.

Instagram çöktü mü? 2024 Instagram'a neden giremiyorum? Instagram hesabım kapatıldı... Haberi Görüntüle

TAKPİÇİLERDEN TEPKİ YAĞDI 

Twitter hesabından deniz kenarından bir fotoğraf paylaşan Tanal, takipçilerine iyi haftalar diledi. Tanal paylaşımına, "Günaydınlar. Sağlıklı ,huzurlu ve esenlikler dolu bir hafta diliyorum." notunu düştü. Seçim mağlubiyeti sonrası CHP'de değişim isteyen muhalif seçmen ise Tanal'ın paylaşımına tepki gösterdi. 

CHP'de DEM krizi! Diyarbakır İl Başkanı Atik, Burcu Köksal'ı hedef... Haberi Görüntüle

GAZETECİ ECE ÜNER'DEN TEPKİ GELDİ 

Hiçbir şey olmamış gibi tatile çıkılmasına isyan eden sosyal medya kullanıcıları, Tanal'ı mesaj yağmuruna tuttu. Ünlü haber spikeri Ece Üner de Mahmut Tanal'ın paylaşımına tepki gösteren isimlerden oldu.

AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek?... Haberi Görüntüle

"MUHALEFETTEKİLER SOLUĞU TATİLDE ALDI"

Üner isim vermeden, "Adam kazandığının ertesi günü 'çalışın, çalışın, daha çok çalışın' diyor. Muhalefettekiler soluğu tatilde alıyor. Böyle muhalefet doğru değil hatta yanlış bile değil…" paylaşımında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading