Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu elektriği kesilen evinde gaz lambası eşliğinde canlı yayın yaptı

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu elektriği kesilen evinde gaz lambası eşliğinde canlı yayın yaptı

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 ay boyunca ödemediği elektrik borcu 1030 TL'ye ulaşınca bugün elektriği kesilmişti. Aydın Doğan'ın geceliği 100 bin TL olan boğaz manzaralı otelinin kral dairesinde kalan Kılıçdaroğlu evinde Twitter üzerinden gaz lambalı canlı yayın yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, küresel enerji krizini kirli siyasetine alet ederek dünya genelinde artan elektrik fiyatlarını şova dönüştürmüş, yüzde 50'si devlet tarafından ödenmesine rağmen elektrik zamlarını protesto etmek amacıyla geçtiğimiz şubat ayında elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklamıştı.

Deprem bölgesindeki 30 bin 697 konut için bugün kura çekilecek! Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'NA KARŞI ELEKTRİK HAMLESİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkabilmek parti içi muarızlarıyla mücadele eden CHP'li Kılıçdaroğlu bugünse sosyal medya hesabından bir video paylaşarak evinin elektriğinin kesildiğini duyurdu.

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 15 ilde 139 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

AYDIN DOĞAN'IN OTELİNİN 100 BİN LİRALIK KRAL DAİRESİNDE KALMIŞTI

Aydın Doğan'ın boğaz manzaralı Hilton Oteli'nin geceliği 100.000 TL olan kral dairesinde (Presidential Süit) kalan CHP'li Kılıçdaroğlu'nun elektrik şovuna soyunması dikkat çekti.

Bakan Göktaş tarih verdi: 49 bin 901 şehit ve gazi... Haberi Görüntüle

3 AYLIK TOPLAM BORCU 1.030 LİRAYA ULAŞINCA ELEKTRİĞİ KESİLDİ

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun üç aylık birikmiş elektrik borcunun 1.030 TL'ye ulaşması sonrası evinin elektriğinin kesildiği öğrenildi.

İstanbul açıklarında korkutan görüntü: Tehlike Sarayburnu’ndan Bakırköy’e kadar uzanıyor Haberi Görüntüle

GAZ LAMBASI EŞLİĞİNDE TWITTER HESABINDAN CANLI YAYIN YAPTI

Ev elektriğinin kesilmesi sonrasında Twitter üzerinden canlı yayın yapan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu gaz lambası yaktı. Kaset komplosuyla gelen, kral diarelerde kalan, iktidara devamlı iftira atmaktan hüküm giyen Kılıçdaroğlu'nun adalet ve fakirlikten bahsetmesi şaşırttı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

2024 YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YDS-1 SONUÇ TARİHİ! Haberi Görüntüle

KÜRESEL KRİZİN SUÇUNU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A VE ONA YAKIN İŞ İNSANLARINA ATTI

"Büyük bir toplumsal sarsıntının ortasındayız. Saraylı eşkıya holdinglerin cepleri dolacak diye halkın elektrik gibi gıda gibi temel hakları gasp edildi bu ülkede. Elektrik dağıtım şirketlerinin büyük bölümünü beşli çeteye verdiler.

2024 MARDİN-MAZIDAĞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Mazıdağı'nda hangi... Haberi Görüntüle

HÜKÜMET KARŞITI BOĞAZ SERMAYESİNDEN HİÇBİRİNİN ADINI ANMADI

Cengiz Holding, 8 yılda kamudan tam 2 milyar 295 milyon 311 bin lira değerinde 37 ayrı elektrik ihalesi almış. Cengiz gibiler paralarına para katarken; milyonlar faturalarını ödeyemeyecek hale geldi. Aç gözlü çetelere karşı halk çok öfkeli. Dünyada bu girdabın içinde. Tüm dünyada zengin azınlıklar halkların sosyal, siyasi refahını baltalıyor. Vatandaştan alıyorlar, alıyorlar, servetlerine servet katıyorlar.

Dünyanın en zengin 26 insanın serveti dünya nüfusunun yarısına eşit. Zenginler daha zengin, yoksullar daha yoksul hale getirildi. Bu zenginler servetlerinin yüzde 1'ini paylaşsalar okula gidemeyen bütün çocukların eğitim masrafları karşılanır.

Zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bu sistem artık miadını. Neoliberalizm artık can çekişiyor. Sıradan insanların öfkesine yenilmek üzere neoliberalizm. İmkansız görünen düşüncelerin zamanı gelmiştir. Devletler insanların temel ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür.

Neoliberalizmin sonu gelmiştir. İşte ben bu aç gözlü politikacıların yarattığı karanlığa karşı ayaktayım. Bu eylemim sivil itaatsizlik çağrısı değil bir direniştir. Bu sizin hakkınızı arama mücadelemdir.

Eşimle birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağız. Adalet için bu ülkede kilometrelerce yol yürüdüm, şimdi karanlıkta oturacağım. Bu dünyada tüm demokratlara sesleniyorum: Samimilerse onlarda halkları için harekete geçsinler. Erdoğan'a sesleniyorum enerjiye yaptığın zamları geri çek. KDV'yi sıfırla. Kimse merak etmesin karanlıkları aydınlığa çıkaracağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading