Yandex Metrica

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden skandal harita! Şimdi de KKTC'yi yok saydı

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden skandal harita! Şimdi de KKTC'yi yok saydı

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin öncü şehirler listesine adını yazdırdığı haritada skandal bir bir hata yapıldı. Söz konusu haritada Kıbrıs'ın Avrupa ile aynı şekilde Türkiye'nin de yeşil gözüktüğü göze çarparken bu skandal haritanın İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılması sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

Gündem

28.01.2024, 13:46

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin girmekle övündüğü AB tarafından hazırlanan 'Öncü Şehirler' haritasında skandal bir hata yapıldı. 

Nisan ayında sıcaklık rekoru! 39 dereceyi gördüler Nisan ayında sıcaklık rekoru! 39 dereceyi gördüler Haberi Görüntüle

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'Nİ YOK SAYDI 

Hazırlanan haritada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yok sayılarak Kıbrıs adasının tamamı koyu yeşile boyandı. Türkiye Cumhuriyeti devletinin yeşil olduğu haritada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin koyu yeşil bir alanda gösterilmesi büyük tepkiye sebep oldu.

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

HARİTAYI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PAYLAŞTI

Diğer yandan hazırlanan skandal harita İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılarak hata üstüne hata yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin logosu basılarak paylaşılarak bu hataya ortak olundu. 

Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi? Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi? Haberi Görüntüle

OSMANLI DEVLETİ'NE HAKARET ETMİŞTİ 

Ayrıca Tunç Soyer, 9 Eylül günü İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun kutlandığu gün Osmanlı Devleti hakkında ağza alınmayacak şeyler söylemişti. 

Soyer, İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı etkinliğinde, "100 yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içendeydi. Gençleri, kadınları ve geleceği hiç düşünmediler. Sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün milleti ateşe attılar" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading