Yandex Metrica

CHP'li isimden vatandaşa hizmet değil hezimet çıkışı! Cezayı seçmene kesti

CHP'li isimden vatandaşa hizmet değil hezimet çıkışı! Cezayı seçmene kesti

CHP'nin vatandaşı cezalandırma siyaseti devam ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle depremzedeler üzerinden yapılan çirkin saldırılara 28 Mayıs seçimleri sonrası bir yenisi daha eklendi. CHP Şanlıurfa vekili Mahmut Tanal tabanı olan Urfalı seçmenin yardım talebine "Oy verdiğiniz AK Parti yapsın. Engelleyen mi var?" diye yanıt vererek bir kez daha ayrımcı siyaset güttüklerini ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:58

28 Mayıs seçimlerinde sandıktan hezimetle çıkan CHP, bu hezimetin cezasını yine vatandaşa kesti. Depremzedelere yapılan eziyetler sonrası tepkileri üzerine çeken CHP'li Tekirdağ Belediyesi'nin ardından bir skandal da CHP Şanlıurfa milletvekilinden geldi. Sonuçların ardından Şanlıurfa Milletvekili seçilerek Meclis'e giren Tanal'a bir vatandaş, "Seçim geride kaldı. Şu Urfa-Akçakale arası sırat yoluna bir el atsanız" dedi.

Teröre geçit yok! BOZDOĞAN-24 operasyonunda 15 şüpheli yakalandı Teröre geçit yok! BOZDOĞAN-24 operasyonunda 15 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"OY VERDİĞİNİZ AKP YAPSIN"

Tanal ise Şanlıurfa'dan vekil olmasına rağmen vatandaşa şaşırtan bir cevap verdi.

Mahmut Tanal, talepte bulunan vatandaşa, "Oy verdiğiniz AK Parti yapsın. Engelliyen mi var?" şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading