Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li isim 'Ağır yenilgi almadık' diyen Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

CHP'li isim 'Ağır yenilgi almadık' diyen Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı 'Ağır yenilgi almadık' diyen Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Atıcı, "Aldığımız yenilgi ağır bir yenilgidir. Bunu derhal kabul etmemiz gerekir" diyen Atıcı, Seçimleri kaybettiğimizi inkar edersek yerel seçimleri de heba etmiş oluruz" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 21:01

14 ve 28 Mayıs seçimleride sandıktan hezimetle çıkan CHP'de sular durulmuyor, Aldığı mağlubiyeti ağır bir yenilgi olarak görmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap parti yönetiminden geldi. CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, Aldığımız yenilgi ağır bir yenilgidir. Bunu derhal kabul etmemiz gerekir" diyen Atıcı, Seçimleri kaybettiğimizi inkar edersek yerel seçimleri de heba etmiş oluruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklinin yükü hafifleyecek Haberi Görüntüle

"İNKAR İŞİNDEN VAZGEÇMELİYİZ"

Aytuğ Atıcı, "Aldığımız yenilgi ağır bir yenilgidir. Bunu derhal kabul etmemiz gerekir. Önümüzde bu şekilde bakmalıyız. Yenilginin ağırlığının rakamlarla bir ilgisi yok. Erdoğan bu seçimi 50+1 oyla almış olsaydı bile bu bizim için ağır bir yenilgiydi. Kılıçdaroğlu %49.99 ile kapatmış olsaydı bile bizim için ağır bir yenilgiydi. Çünkü beklentimiz çok yüksekti. Bizim şu inkar işinden derhal vazgeçmemiz gerekir" dedi.

Karadeniz gazında sifonu çeken güç ABD çıktı! İşte 'Türkiye doğalgaz... Haberi Görüntüle

ÇAKMA HESAP UZMANINA HESAP DERSİ

2011 seçimlerini örnek verip CHP'nin oylarını artıramamasından dert yanan Aytuğ Atıcı, "Biz oylarımızı artıramadık. Net, hiç tartışmasız! 2011 seçimlerinde %25.9 aldık, tek başımıza girdik. Şimdi 5 parti girdik CHP bünyesi içerisinde ve oyumuz %25.3... Yani 2011'de altına düştük." dedi.

30 bin TL'lik yardım! Turgut Altınok minibüs esnafına müjdeyi verdi:... Haberi Görüntüle

"SEÇMEN BİZE GÜVENMEDİ"

Sözlerine devam eden Atıcı, "Bir önceki seçime baktığımızda 2018'de %22.6 aldık, şimdi öyle 22.6'yı 25.3'e çıkarmış gibi görünüyoruz ama 'Yanımızda 4 tane parti vardı onların oyları nereye gitti?' diye insana sorarlar! Neden oyumuzu artıramadık? Çünkü biz seçmeni ikna edemedik. Seçmen bizi yeterince güvenemedi ve bize oyunu vermedi." ifadelerini kullandı.

2024 MUĞLA-ULA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Ula'da hangi... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ORTAK ELEŞTİRİSİ

Küçük ortaklara verilen 38 vekil hakkında konuşan Atıcı, ""Ben seçime giren diğer 4 partiye 38 milletvekili verilmesini doğru bulmayanlardanım" diyen Atıcı, CHP'nin altı okuna taban tabana zıt isimlerin listelerde aday olarak gösterildiğini dile getirdi.

Hakan ve Bozok'tan sonra Survivor'da üçüncü eleme adayı da belli... Haberi Görüntüle

"İNKAR EDERSEK KAYBEDERİZ"

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, "Benim gibi birçok seçmenimizde bu durumu doğru bulmuyor. Bizim Yüce Divan'a göndereceğiz dediğimiz insanları listelerimizden aday göstermemiz tabanımızı, seçmenimizi ürkütüp kızdırdı. CHP'nin altı okuna taban tabana zıt isimleri listelerde gösterirseniz, tabanımızın çalışmaya mecali kalmaz. Bunları masaya yatırıp konuşmamız lazım. Milletvekillerini belirlediğimiz gibi belediye başkanlarını belirlersek yine kaybedeceğiz. Aynı şeyleri yaparak farklı şeyler bekleyemeyiz. Biz aptal değiliz. Yeter artık! Tokat yiye yiye... Halk bizi doğru yola yönlendirmeye çalışıyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading