Yandex Metrica

CHP'li İBB Şehir Tiyatroları'nı bile yönetemedi: Vatandaşlardan tepki yağıyor

CHP'li İBB Şehir Tiyatroları'nı bile yönetemedi: Vatandaşlardan tepki yağıyor

CHP'li İBB, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. İBB'ye bağlı şehir tiyatrolarının internet sitesi sürekli sistem hatası verirken tiyatro bileti almak isteyen vatandaşlar yetkili bir tek kişiye bile ulaşamıyor.

Gündem

01.03.2024, 07:20

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. İBB'ye bağlı Şehir Tiyatroları'ndan online bilet almak isteyenler sitenin sürekli sistem hatası vermesinden dolayı tiyatroya gidemiyor.

Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni bölümü ne zaman? Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni... Haberi Görüntüle

İBB'YE ŞİKAYET YAĞIYOR

Şehir Tiyatroları internet sitesinin sürekli sistem hatası vermesinin ardından İBB'ye şikayet yağmaya başladı.

Sabah gazetesinin haberine göre Şehir Tiyatroları'ndan bilet alamayanlar sorunlarını çözeek bir yetkiliye de ulaşamıyor. Şehir Tiyatroları'nın internet sitesinde sorun yaşayan vatandaşlar İBB'yi sosyal medyadan göreve çağırdı.

24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği gazeteciler için nöbette 24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği... Haberi Görüntüle

'109 YILLIK ŞEHİR TİYATROLARINI DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ HALE BAKIN'

İşte, sosyal medyada İBB'ye yağan tepkilerden bazıları:

Şu konuya bir çözüm bulamadınız gitti! 109 yıllık Şehir Tiyatroları'nı düşürdüğinüz hale bakın! Bir tiyatro keyfimiz vardı, onu da mahvettiniz.

Ben pes ettim bütün gece PC başında beklemekten. Böyle rezillik görmedim! (mudboond)

103 dakikadır çağrı merkezinin iğrenç müziğini dinliyorum. (İpkins)

Son dakika deprem mi oldu? AFAD az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? AFAD az önce deprem mi... Haberi Görüntüle

'SAKIN ÖZÜR DİLEMEYİN' 

110 dakika sıra bekledim ve telefoon yüzüme kapandı. (İpkins)

Bilgisayardan giriyorum. 'Çalışma var'. Bileti sadece gişeden satmak nasıl bir şey ya... Sakın ha özür dilemeyin, açıklama yapmayın, hatanızı kabul etmeyin.  (thewandering)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading