Yandex Metrica

CHP'li İBB'nin metro inşaatında skandal görüntüler! Yemekhanede ne su ne elektrik var

CHP'li İBB'nin metro inşaatında skandal görüntüler! Yemekhanede ne su ne elektrik var

Yapmadığı icraatlerle ve birçok skandal ile gündeme gelen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ortaya çıkan yeni skandal görüntüler 'pes' dedirtti. İBB tarafından yapımına devam eden Beşiktaş metro istasyonun şantiyesi görüntülendi. 60 kişinin yemek yediği şantiyede elektrik ve su olmadığı öğrenilirken işçilerin yemek yediği alanın pislik içinde olduğu görüldü.

Gündem

23.01.2024, 19:57

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden bu yana liyakatsiz bir yönetim anlayışıyla, skandallarıyla ve tatilleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Teleferik faciasında yeni detaylar: Değişmesi gereken 156 parçadan sadece 19'u değiştirildi Teleferik faciasında yeni detaylar: Değişmesi gereken 156 parçadan sadece 19'u... Haberi Görüntüle

SKANDALIN YENİ DURAĞI BEŞİKTAŞ METRO İSTASYONU ŞANTİYESİ

Skandal görüntülerin yeni durağı İBB tarafndan yapımı devam eden Beşiktaş metro istasyonununun şantiyesi oldu. 

MHP Başkanlık Divanı'nda kimler var? MHP Başkanlık Divanı'ndaki isimler belli oldu mu? MHP Başkanlık Divanı'nda kimler var? MHP Başkanlık Divanı'ndaki isimler belli... Haberi Görüntüle

İŞÇİLERİN YEMEK ALANININ ÇOK PİS OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde 60 işçinin yemek yediği şantiyenin pis hali sosyal medyada vatandaşların tepkisine neden oldu. Şantiyede su ve elektriğin olmadığı öğrenilirken, işçilerin yemek alanın oldukça pis olduğu görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading