Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li eski vekil ifşa etti! Kılıçdaroğlu'nu veto eden Meral Akşener bakın kime adaylık teklif etti?

CHP'li eski vekil ifşa etti! Kılıçdaroğlu'nu veto eden Meral Akşener bakın kime adaylık teklif etti?

CHP'li eski vekil ve gazeteci Barış Yarkadaş, Meral Akşener'le Mansur Yavaş arasında gerçekleşen diyaloğu anlattı. Barış Yarkadaş'ın açıklamasına göre Akşener, Yavaş'a adaylık teklifinde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Seçim tarihi yaklaşıyor ancak altılı masa henüz adayını açıklamadı. Kulis bilgilerine göre Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nu istemiyor. Akşener'in gönlünde yatan ismin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğu öğrenildi. Bu bilgiyi veren CHP'nin eski vekili Barış Yarkadaş.

CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş, TV100'de katıldığı programda altılı masaya dair önemli bilgiler verirken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto ettiğini söyledi.

2024 MSÜ sınav sonuçları açıklandı mı? MSÜ sonuçları nereden nasıl... Haberi Görüntüle

''MANSUR BEY ADAYLIK DÜŞÜNÜYORSANIZ ÇIKIN BİZ DE DESTEKLEYELİM''

Edindiği kulis bilgilerini paylaşan Barış Yarkadaş, Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istemediğini belirtirken şu ifadeleri kullandı; ''İYİ Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Hanım ve Mansur Yavaş geride bıraktığımız günlerde dar bir grupla birlikte oturdular. Yanlarında iki üç siyasetçi daha var. İYİ Parti'nin önde gelen isimleri. Ve burada Meral Hanım, iddiaya göre Mansur Bey’e şunu söylüyor 'Mansur Bey eğer adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim' diyor. Mansur Bey Meral Hanımın bu sözlerinden sonra 10 saniye susuyor. Meral Hanım, Mansur Yavaş'ın herhangi bir yorum yapmadığını görünce konuyu değiştiriyor ve konu güncel bir sohbete dönüyor.

CHP'li Uzgel'den aynı nakarat: Ne işimiz var Somali'de? Haberi Görüntüle

''BU KONU BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMELİ''

Meral Hanım geride bıraktığımız günlerde yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmede adaylık tartışmalarının yorucu bir hale geldiğini ve bu konunun bir an önce çözülmesini bunun için de Mansur Beyin aday olması gerektiğini yakın çevresiyle paylaştı. Ve ben bunu hatta ben bunu ''Meral Hanım rotasını Mansur Yavaş'a kırdım' diye verdim ve günlerce de tartışıldı." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading