Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li eski İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal: İmamoğlu davasında CIA devreye girdi! Kaygılıyım

CHP'li eski İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal: İmamoğlu davasında CIA devreye girdi! Kaygılıyım

İstanbul Barosu eski Başkanı ve CHP'li Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in yargı üzerinden sergilediği siyasi şova tepki gösterdi. Kocasakal, bu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını engellemek için düzenlenen bu kurguya Graham Fuller'e yakın isimlerden biri olan CIA'cı Henri Barkey'in de girdiğini söyleyerek endişeli olduğunu ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:11

İstanbul Barosu Eski Başkanı ve CHP'li Ümit Kocasakal, resmi Twitter hesabından Akşener ve İmamoğlu'nun başında olduğu siyasi şova tepki gösterdi.

ŞİRVAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şirvan Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

"ŞOK DALGALARI HER KÖŞEYE ULAŞACAKMIŞ! ULAŞTI BİLE"

Kocasakal, "Şok dalgaları her köşeye ulaşacakmış! Ulaştı bile! Bu çevrelerin,sadece belli davalar ve kişiler için gösterdiği 'hassasiyetler', Duydukları 'kaygı' ve 'endişeler' pek hayra alamet değildir, kaygılıyım!" diyerek İmamoğlu davasının arka planına dikkat çekti.

Henüz yargı aşaması devam ederken ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cezası kesinleşmemişken CHP içerisindeki bazı isimlerin ve Meral Akşener başkanlığındaki İYİ Parti'nin kahramanlık türküleri söylediğini aktaran Kocasakal, ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Doğruluğu veya yanlışlığından bağımsız olarak; karar yeni çıkmış, henüz kesinleşmemiş. Gidilebilecek iki denetim muhakemesi yolu var.Ama ortalık toz duman."Kahramanlık türküleri" dört bir yanı sarmış!Açıklamalar da ardı ardına.

Yerel seçimlere son 15 gün kaldı! AK Partili Osman Nuri... Haberi Görüntüle

"NE DE DÜŞÜNÜR VE SEVERLER TÜRKİYE'Yİ!"

ABD E.İmamoğlu'na verilen hapis cezasından dolayı "Derinden endişeliymiş!". AB de adil seçim ve demokrasi için kaygılı! Elbette hepsi demokrasi ve ifade özgürlüğü adına! Ne de düşünür ve severler Türkiye'yi!

Meteoroloji uyardı! Bahar havası kapıdan baktırdı! 18-19-20 Mart 2024 günlerinde... Haberi Görüntüle

"KAYGI VE ENDİŞELER PEK HAYRA ALAMET DEĞİLDİR"

Graham Fuller'in saz arkadaşlarından CİA'cı Henri Barkey de topa girmiş! Şok dalgaları her köşeye ulaşacakmış! Ulaştı bile! Bu çevrelerin,sadece belli davalar ve kişiler için gösterdiği "hassasiyetler", Duydukları "kaygı" ve "endişeler"pek hayra alamet değildir, kaygılıyım!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading