Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Esenyurt Belediyesi’nden LGBT müdürlüğü teklifi! AK Parti oylarıyla reddedildi

CHP'li Esenyurt Belediyesi’nden LGBT müdürlüğü teklifi! AK Parti oylarıyla reddedildi

CHP, terör örgütünün siyasi ayağı HDP'nin ardından LGBT ile de bağlarını sıkılaştırıyor. Bu kez Esenyurt Belediyesi, ‘eşitlik’ bahanesiyle LGBT'yi kurumsallaştırma amacı güden bir müdürlük kurma telifi sundu. Teklif, parti meclisindeki AK Parti grubunun oylarıyla kabul görmedi.

Gündem

23.01.2024, 22:14

CHP'nin LGBT'yi kurumsallaştırma girişimlerine bir yenisi eklendi. Esenyurt Belediyesi Başkanı  Kemal Bozkurt, geçtiğimiz hafta meclis toplantısında üstü kapalı olarak "LGBT birimi" kurulmasını teklif etti. 

Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün,... Haberi Görüntüle

"EŞİTLİK VE FARKINDALIK" KİSVESİ

Bozkurt sunduğu teklife söz konusu müdürlüğün görev tanımını "Toplumsal eşitliğin belediye hizmet ve plan programlarına yerleştirilmesi için belediyeye bağlı birim ve müdürlüklere yönelik farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalar planlamak ve uygulamak" olarak vurguladı. Meclisten 17 kabul oyu çıkarn teklifi, AK Parti grubu meclis üyelerinin verdiği 20 oy ile reddedildi.

Solingen faciası sonrası Türkiye'den Almanya'ya çağrı Haberi Görüntüle

AK PARTİ'Lİ ÖZER: AİLE KAVRAMININ ALTI OYULUYOR!

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer "Bu ülke millidir, manevidir ve bu değerlerle geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. Esenyurt Belediyesi'nin Ekim Ayı Meclisinde, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün Yönetmelik Değişikliği Başkanlık teklifi olarak önümüze sunduğu önergede LGBT bağlamlı birkaç alt başlık bulunmaktadır. Genç neslimizi hedef alan ve dolayısıyla aile kavramının altını oymaya zemin hazırlayan LGBT kavramına karşı duruşumuz her zaman bellidir" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Murat Kurum açıklaması: Dedikleri yapılırsa İstanbul... Haberi Görüntüle

"İZİN VERMEYECEĞİZ"

Özer açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Evlilik kurumunu, toplumu köleleştirmek olarak gören, ev hanımlığını tahkir eden ve cinsiyetsizliği cesaret olarak nitelendiren bu politik hamlenin farkındayız. Esenyurtlu hemşehrilerimiz için örfümüzü, adaletimizi ve geleneklerimizi korumaya devam edecek; aile kurumuna karşı saldırılara izin vermeyeceğiz. Bu yönetmelik gündem maddesi AK Parti meclis üyelerimizin oy çokluğuyla reddedilmiştir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading