Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Engin Altay'ın yalanı ifşa oldu! Zeytinlik alan inşa edeceğiz diyerek izin aldı kaçak villa yaptı

CHP'li Engin Altay'ın yalanı ifşa oldu! Zeytinlik alan inşa edeceğiz diyerek izin aldı kaçak villa yaptı

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın, tapuda 'zeytinlik' olarak görünen 10 bin 164 metrekarelik araziye inşa edilen kaçak villa için Tarım İl Müdürlüğü'nden 'Zeytin işleme tesisi inşa edeceğiz' denilerek izin aldığı orta çıktı. Bunun üzerine gözler Tarım İl Müdürlüğü'ne çevrildi. Söz konusu arazinin içerisindeki kaçak villa yıkılabilir.

Gündem

23.01.2024, 18:56

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın zeytinlik olarak görünen araziye kaçak villa yatırdığı ortaya çıktı.

Tünel trafiği rahatlatacak! Başkan Murat Aydın'dan dev projeyi duyurdu: Beykoz-Üsküdar... Haberi Görüntüle

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME BAŞLATTI

Çıkan haberleri ihbar kabul eden İzmir Tarım İl Müdürlüğü, Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesi'nde yer alan ve tapu kayıtlarında zeytinlik olarak işli olan 289 ada 34 parseldeki yapılaşma ile ilgili inceleme başlattı.

Murat Kurum net konuştu: İstanbul’u ilk 20 girişim şehrinden biri... Haberi Görüntüle

4 SÜPER LÜKS VİLLADAN BİRİ CHP'Lİ ENGİN ALTAY'IN

AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, İzmir'in Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesi'nde tapuda zeytinlik olarak işli olan alana 400 metrekare alan üzerine inşa edilen yapıların yasa ve yönetmeliklere aykırı olduğunu söyledi.

Avcı, "Bu yapılan zeytin tesisi falan değil tek çatı altında inşa edilen 4 süper lüks villa" dedi. AK Partili Adem Avcı, arazi üzerine yapılmakta olan 4 villadan birinin, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'a ait olduğu konusunda ısrarcı.

Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir? Haberi Görüntüle

'NE DİYECEKLER?'

Geçtiğimiz günlerde Karaburun'da bir kamu görevlisinin sattığı arazi ile ilgili açıklama yapan CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan ve Sevda Erdoğan Kılıç'a seslenen Avcı, "Bu konuda ne diyecekler, nasıl cevap verecekler merak ediyorum" dedi.

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a sert sözler: 'Belediyeyi batırdı' Haberi Görüntüle

İHBAR KABUL EDİLDİ

Yayınlanan haberi ihbar kabul eden İzmir Tarım İl Müdürlüğü, tapuda Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesi'ne kayıtlı 10 bin 164.69 metrekare büyüklüğündeki 289 ada 34 parselle ilgili inceleme başlattı.

14 ilde SİBERGÖZ-28 operasyonları! 34 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÖLÇÜM YAPILIP TUTANAK TUTULACAK

İnceleme kapsamında önümüzdeki günlerde tarım il müdürlüğünden bir ekibin havuzlu villaların bulunduğu araziye gidip yerinde inceleme yapacağı öğrenildi. Şimdi tüm gözler Tarım İl Müdürlüğü'ne çevrildi. Sabah'ın haberine göre yapılan incelemenin ardından yasa ve yönetmeliklere aykırı imalat tespit edilirse ileriki süreçte kaçak imalatların yıkımı söz konusu olabilecek. Tarım İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler söz konusu araziye giderek yerinde  inceleme yapacak. İncelemede izin başvurusunda öngörülen amaç dışında kullanım tespit edilirse ölçüm yapılıp tutanak tutulacak.

Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'de mi yargılanacak? Türkiye'ye getirilmeyecek... Haberi Görüntüle

AYKIRI İMALATLAR YIKILIP ARAZİNİN ESKİ HALİNE GETİRİLMESİ İSTENECEK

Ardından da CHP'li Karaburun Belediyesi'ne yazı yazılarak 10 bin 164 metrekarelik alan içinde inşa edilen projeye aykırı imalatların yıkılıp arazinin eski haline getirilmesi istenecek.
Öte yandan CHP'li Engin Altay yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu taşınmazla hiçbir ilgisinin bulunmadığını iddia etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading