Yandex Metrica

CHP'li Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'den mahalle muhtarına meydan dayağı

CHP'li Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'den mahalle muhtarına meydan dayağı

Seçim önce Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde hümanist tavırlar sergileyen CHP'lilerin seçim sonrası maskesi düştü. CHP'li Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık'a sokak ortasında meydan dayağı attı.

Gündem

01.04.2024, 15:44

İzmir'de 3 yıl önce silahlı saldırıya uğrayan ve adını yaşadığı gerilimlerle sıkça duyuran CHP'li Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer yeni bir skandala imza attı. Koçer vatandaşlarda yaşadığı bu tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce öfkesine hakim olamayan Koçer, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık'a yumruk attı.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

AĞAÇLARIN KESİLMESİ TALİMATI

Belediye ekipleriyle Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarlığı arkasında bulunan parka gelen Koçer, iddialara göre ağaçların kesilmesi ve oyun parkının kaldırılması talimatı verdi. Ekiplerin bölgede bulunduğu sırada park yanında yer alan kahvehanede oturan vatandaşların olaya müdahale etmesi ile birlikte gerglinlik tavan yaptı. İddiaya göre ortamı yumuşatmaya açlışan mahalle muhtarı Hıdır Işık, Ali Rıza Koçer'in kendisine yönelik yumruklarına engel olamadı.

Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Haberi Görüntüle

"ALIN BUNLARI"

Ortamı yumuşatmak için gelen muhtarın "En azından bize haber vererek bunları yapsaydınız bizde vatandaşların görüşünü alabilirdik" dediği öğrenildi. Mahalle Muhtarı Işık'ın bu sözleri sonrası bölge halkı Koçer'e tepki göstermeye devam ederken Koçer, itiraz eden vatandaşlardan bazılarını işaret ederek korumlarına "alın bunları" dediği aktarıldı. Koçer'in talimatı sonrası vatandaşlar ve korumalar arasında ortam daha da gerilirken Muhtar Işık'ın araya girdiği ve Koçer'in ise Işık'a yumruk attığı iddia edildi. 

Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir karakteri canlandırmadı? Türkan Şoray hangi filmde Sabiha, Güllü veya Türkan adlı bir... Haberi Görüntüle

BURNU KIRILDI

Aldığı yumruk darbesi sonrası burnu kırılan Işık'ın yere düştüğü ve kalkmaya çalışırken yerde defalarca tekmelendiği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading