Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li belediyeden kovulan işçi, başkan yardımcısının makam aracını haczettirdi!

CHP'li belediyeden kovulan işçi, başkan yardımcısının makam aracını haczettirdi!

Muhalefette bile zalimlikte sınır tanımayan CHP'li yöneticiler hayatının şokunu yaşadı. CHP'li Kırşehir Belediyesinde işten çıkarılan ve alacağını alamayan işçi, belediye makam aracını haczettirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:03

Türkiye'de bürokrasiyi istila eden vesayet ile birlikte yönetimi elinde bulunduran CHP, vatandaşı ezmeye yönelik eski günlerin alışkanlıklarını devam ettirse de karşılığını bulamıyor. 

Katil oğlu ile ABD'ye kaçan Eylem Tok 1 yıllık ev... Haberi Görüntüle

HAKSIZCA KOVULDUĞUNU BELİRTEREK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Son olarak CHP'li Kırşehir Belediyesinde haksız fesihle işine son verilen işçi S.D., belediye karşı tazminat davası açtı.

CHP'deki para balyalarında FETÖ parmağı! Kayıt dışı tutar 2 milyar... Haberi Görüntüle

BAŞKAN YARDIMCISININ MAKAM ARACINI HACZETTİRDİ

İHA'nın haberine göre, açılan davayı kazanan işçi icra takibi karşılıksız kalınca belediyeden alacağının tahsili için belediye başkan yardımcısının makam aracını haczettirdi.

Konu ile ilgili görüşülen başkan yardımcısı ise aracın haciz edildiğini, makam aracının da şahsa değil belediyeye ait olduğunu söyledi.

40 BE 02 plakalı makam aracı ise çekici ile haczedilerek muhafaza için otoparka götürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oy kullanacak 31 Mart 2024? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

AŞÇIYKEN ÇÖPÇÜLÜĞE GÖNDERİLDİ

Kırşehir Belediyesine bağlı bir restoranda aşçı olarak çalışan Serkan Dönmez'in kadrosu, 31 Mart seçimlerinin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünde işçi olarak değiştirildi.

Refah Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılmıştı! Suat Pamukçu anlattı: Erdoğan'a... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BELEDİYENİN TAZMİNATI ÖDEMESİNİ BEKLİYOR

Mesleği dışında çalışmak istemeyen Serkan Dönmez'in yaklaşık 2 yıl önce sözleşmesi feshedildi. Sözleşme feshinden doğan hakkını aramak isteyen Dönmez, Kırşehir Belediyesine tazminat davası açtı. İstinaf mahkemesine taşınan dava sonunda tazminat bedeli icraya konuldu. İcra takibi karşılıksız kalan Dönmez, belediyeden alacağını tahsil etmek istedi. Bunun üzerine belediye başkan yardımcısına ait 40 BE 02 plakalı araç haczedilerek otoparka çekildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Serkan Dönmez'in avukatı Burak Güneş, "Müvekkilimiz tazminatından doğan hakkı belediyeden tahsil edemeyince haciz kararı alındı. Belediyenin yakın zamanda ödeme yapmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading