Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li belediyeden büyük ayıp! Gönüllü olarak deprem bölgesine giden belediye çalışanına bakın ne yaptılar

CHP'li belediyeden büyük ayıp! Gönüllü olarak deprem bölgesine giden belediye çalışanına bakın ne yaptılar

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi skandal bir karar imza attı. Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası ülkenin dört bir yanında gönüllüler bölgeye giderek çalışmalara destek verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Can da gönüllü olarak valilik izni ile bölgeye gitti. Geçen hafta geri dönen Can, işten atıldığını öğrenince büyük bir şok ve üzüntü yaşadı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası bölgeye ülkenin ve dünyanın dört bir yanından arama kurtarma ekipleri gönderildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Can da bölgeye gönüllü olarak gidenlerden biriydi. 

Seçim görevi sorgulama nasıl yapılır? YSK sandık görevlisi sorgulama 2024:... Haberi Görüntüle

VALİLİĞE BAŞVURU YAPTI

Depremin hemen ardından CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı spor kompleksinde cankurtaranlık görevi yapan Gürkan Can da bölgeye gitmek için Valiliğe başvuru yaptı.

2024 MANİSA-KÖPRÜBAŞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Köprübaşı'nda hangi... Haberi Görüntüle

MALATYA'DA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Daha önce AFAD'ın yapmış olduğu eğitimlerine katılarak Destek Afad gönüllüsü olan Can, afet zamanında Aydın Büyükşehir Belediyesi'ndeki amirlerinden sözlü olarak izin aldı. Valiliğin de onaylamasının ardından Can, Malatya'da enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtarma çalışmalarına katıldı.

Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti 2024 | Atatürk Cumhuriyet Kulesi... Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİNDEN DÖNDÜĞÜ GÜN ŞOKE OLDU

Malatya'da 6 gün boyunca arama kurtarma çalışmalarına dahil olan Gürkan Can, 13 Şubat Pazartesi günü Aydın'a döndü. Gürkan Can deprem bölgesinden döndüğü gün kendisine gelen bir SMS'le neye uğradığını şaşırdı.

Meteoroloji'den üst üste uyarı: Sağanak yağmur ve kar yağışı alarmı!... Haberi Görüntüle

SENİ İŞTEN ÇIKARMA SEBEBİMİZ FARKLI DENİLDİ

Can, sabah saatlerinde gelen mesajla belediyedeki iş sözleşmesinin fesh edildiğini öğrendi. Hayatının şokunu yaşayan çalışan Gürkan Can'a gelen SMS'te 7 Şubat itibarıyla işine son verildiği yazıyordu. Enkaz altındaki canları kurtarmak için giden Can'a amirleri seni işte çıkarma sebebimiz farklı cevabını verdikleri öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sağlık alanında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke... Haberi Görüntüle

MALATYA'YA GİTTİĞİM GÜN İŞTEN ÇIAKRILDIĞIM YAZIYORDU

Konuya ilgili konuşan Gürkan Can, "Deprem bölgesinden geldiğim gün işten çıkarıldığımı öğrendim. Gelen mesajda Malatya'ya gittiğim tarihte yani 7 Şubat'ta işten çıkarıldığım yazıyordu. Daha sonra tekrar mesaj geldi "Sigortalı ayrılışınız iptal edilmiştir" diye.

Sonra tekrar bir mesaj geldi "48 nedeniyle işten ayrılışınız işveren tarafından yapılmıştır" diye" dedi. İşten çıkarılmasına ilişkin amirleriyle görüştüğünde ise şaşkına döndüğünü ifade eden Can "Amirlerimle konuştum bana, "Seni işten çıkarma sebebimiz farklı" şeklinde bir açıklama yaptılar" dedi.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

İŞTEN ÇIKARILDIĞIMI ÖĞRENMEK BENİ ÜZDÜ

Belediyenin kendisini işten çıkarmasına çok üzüldüğünü belirten Gürkan Can, "Ben orada çok zor günler yaşadım. Enkaz altından yeri geldi canlı yeri geldi ölü insanları çıkardık. Artık rüyalarıma giriyorlar. Ama geldikten sonra işten çıkarıldığımı öğrenmek beni üzdü" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading