Yandex Metrica

CHP'li belediyede skandal! Milli sporcu Derya Göçen'in eşini önce dövdüler sonra sürdüler

CHP'li belediyede skandal! Milli sporcu Derya Göçen'in eşini önce dövdüler sonra sürdüler

CHP'li Çanakkale Belediyesi'nde Türkiye'nin su altındaki gurur olan milli sporcu Derya Göçen'in eşi dalgıç eşi Tayfun Göçen'i önce dövdüler sonra sürdüler. Derya Can Göçen, eşinin görevden alınmasına isyan ederken "Çanakkale'nin tek dalgıç kadrosu ve devlet memuru. Ama şu an kart basımına verildi. Dava açtık" dedi.

Gündem

03.03.2024, 13:22

Skandal olay Çanakkale'de yaşandı. Serbest dalış alanında 5 dünya rekoru ve 40'tan fazla Türkiye rekoru kıran Derya Göçen'in eşi dalgıç eşi Tayfun Göçen'i önce dövdüler sonra sürdüler. 

Türkiye'nin su altındaki gurur olan milli sporcu Derya Göçen'in aynı zamanda antrenörlüğünü de yapan dalgıç eşi Tayfun Göçen, işletmeciliğini CHP'li Çanakkale Belediyesi'nin yaptığı yat limanında yaklaşık 8 senedir dalgıç olarak görev yapıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

TARTIŞMA ÇIKTI BURNUNU KIRDILAR

Sabah gazetesinin haberine göre; Derya Göçen, yat limanının taşeron işlerini yapan ve marinada kalan R.Ö. ile anlaşmazlıklar yaşadı. Bu konuları konuşmak için marinaya giden Göçen ile R.Ö. arasında teknelerin bağlanması konusunda tartışma yaşandı. Tartışma sırasında R.Ö. alkolün de etkisiyle Göçen'e yumruk attı. Kavgayı araya girenler engelledi. Tayfun Göçen'in burnunda kırık tespit edildi. 14 günlük rapor alan Tayfun Göçen, darp edildiği kişiyi şikayet etti. R.Ö., hakkında kasten adam yaralamak suçundan dava açıldı.

13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? 13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

DALGIÇLIK KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Görevinin başına dönmek isteyen Tayfun Göçen 8 yıldır görev yaptığı marinaya gittiğinde dalgıçlık kadrosundan çıkartılarak Ulaştırma Hizmetleri emrinde Kent Kart Basım Merkezi'nde görevlendirildiğini öğrendi. 

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

EŞİ İSYAN ETTİ: DAVA AÇTIK

Hem dayak yiyen hem de dalgıçlık kadrosundan çıkarılan Derya Göçen, CHP'li Çanakkale Belediyesi'ne dava açtı. Derya Can Göçen, eşinin görevden alınmasına isyan ederken "Çanakkale'nin tek dalgıç kadrosu ve devlet memuru. Ama şu an kart basımına verildi. Dava açtık" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading