Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li belediye skandala imza attı! Rüşvet alırken suçüstü yakalandı

CHP'li belediye skandala imza attı! Rüşvet alırken suçüstü yakalandı

CHP yeni bir rezalete daha imzasını attı. CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in danışmanı Selçuk Erdağı, bir AVM’nin işlemlerini takip etmek amacıyla 330 bin dolar istedi. Ancak elde edilen bilgilere göre; yapılan ihbar üzerine KOM Şubesi ekipleri harekete geçerek, belediyedeki ofisinde 200 bin dolar nakit rüşveti alan Selçuk Erdağı, daha önce seri numaraları alınan paralarla suçüstü yakalandı.

Gündem

23.01.2024, 18:40

SABAH’ın haberine göre; Kendisini Bilecik Belediyesi Belediye Başkanı Danışmanı olarak tanıtan, gerçekte Belediye iştiraklarından Kayı A.Ş adlı firmanın Yönetim Kurulu Başkanı olan Selçuk Erdağı, bina ruhsatı almak isteyen bir kişiden 400 bin lira istedi. Yapımına devam edilen ve tahmini 42 milyon lira bedel belirlenecek olan AVM işlemlerini takip etmek için başka bir kişiden ise 5 milyon lira istedi.

2024 ORDU SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Ordu'da hangi... Haberi Görüntüle

330 BİN DOLARA ANLAŞTI

Erdağı’nın kendisinden AVM'nin işlemlerini takip etmesi için 200 bin dolar nakit, 130 bin dolarda senet olmak üzere anlaşma yapıldığını belirten mağdur, polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine Bilecik KOM Şubesi ekipleri harekete geçti. Para alışverişinin şüphelinin Bilecik Belediyesinde bulunan ofisinde gerçekleşeceğini öğrenen polis yaptığı operasyon düzenledi.

Seçim görevine gitmeme cezası nedir? 2024 Sandık görevine gidilmezse ne... Haberi Görüntüle

BELEDİYEDE RÜŞVETE SUÇÜSTÜ

Yapılan operasyonda Selçuk Erdağı, belediyede bulunan odasında rüşvet alırken suçüstü yakalandı. Erdağı gözaltına alınırken, daha önceden seri numarası alınmış 200 bin dolara da belediyedeki operasyonda el konuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading