Yandex Metrica

CHP'li belediye'den skandal! Milletin vergilerini milletvekillerine ayakkabı almak için harcadılar

CHP'li Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç, belediyeye ayrılan bütçeden CHP'li milletvekilleri için harcama yaotı. Kılıç, 200 milletvekiline 1500 liralık ayakkabı gönderdi.

Gündem

23.01.2024, 20:12

CHP'li Maltepe Belediyesi, hizmet için harcanması gereken belediye bütçesiyle milletvekillerine ayakkabı hediye etti.

Başkan Kılıç'ın yeni yıl hediyesi olarak gönderdiği ünlü bir markaya ait 1500 TL'lik ayakkabı sayısının yaklaşık 200 kişi için olduğu ortaya çıktı.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

"AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN" NOTUYLA GÖNDERDİ

Belediye bütçesinden gönderdiği ayakkabılara bir de mesaj ekleyen Kılıç, "Ayağınıza taş değmesin” sözleriyle seçim öncesi yapılacak çalışmalara vurgu yaptı.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇOĞALINCA HEDİYEYİ KABUL ETMEDİLER

Ali Kılıç'ın bu hareketi kısa sürede büyük tepki toplarken, CHP'den konuyla ilgili bir hamle geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP Grup Yönetimi olarak Maltepe Belediye Başkanınca yapılmak istenen bu gönderimi doğru bulmadığımızı belirterek, grubumuza gönderilen paketlerin Meclise kabulü ve dağıtımını engelledik. Bizi aşan alternatif yollarla yollandı ise paketler milletvekillerimizce iade edilecektir” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading