Yandex Metrica

CHP'li Belediye Başkanı AK Partili müşahitleri hedef gösterdi

CHP'li Belediye Başkanı AK Partili müşahitleri hedef gösterdi

Türkiye 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde sandıklara akın etti. Sandıklara müdahale etmek isteyen muhaliflerin yanı sıra CHP'li belediye başkanları da sandıkların bulunduğu okullarda tansiyonu yükseltiyor.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Vatandaşlar seçmen kayıtlarının bulunduğu okullara giderek en önemli vatandaşlık görevlerinden birini yerine getiriyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49.52, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44.88 ve Sinan Oğan'ın yüzde 5.17 almasıyla hiçbir adayın yüzde 50+1 çoğunluğu sağlanamaması sonucu seçimleri ikinci tura kaldı. İkinci turda ise en çok oyu alan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak yarıştı. Oy pusulasında sadece iki adayın ismi ve forografları yer aldı.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

HEDEF GÖSTERDİ

CHP'li Şişli Belediye Başkanı, AK Partili müşhahitleri hedef gösterdi. Mehmet Pisak Anadolu Lisesi'ne gelen CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, AK Partili müşahitleri hedef göstererek ortamı gerdi. 

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

MÜKERRER OY

Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlkokulu'nda kurulan 1033 numaralı sandıkta oy kullanan Deveci'nin elinde iki zarf gören görevliler kendisini uyardı. Buna rağmen Deveci'nin iki zarfı da sandığa atması üzerine görevlilerce tutanak tutuldu. Oy sayımının tamamlanmasının ardından sandıktaki bir zarfın rastgele seçilerek iptal edileceği öğrenildi.

Diyarbakır'da ise Kılıçdaroğlu'na destek veren terörün siyasi ayağı HDP'lilerin oy kabinine birden fazla zarf ve pusulayla girip oy kullandığı bir video sosyal medyaya servis edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading