Yandex Metrica

CHP'li belediye asırlık ağaçları katletti! Vatandaş tepkili

CHP'li belediye asırlık ağaçları katletti! Vatandaş tepkili

Gezi Parkı provokasyonunda ağaç bahanesiyle çıkan ayaklanmaya destek veren CHP ağaçları katletmeye devam ediyor. CHP'li Seferihisar Belediyesi, Sakızağacı mevkiinde yol açabilmek için 30'a yakın tarihi çam ağacını kesti.

Gündem

23.01.2024, 19:56

'Ağaç' bahanesiyle çıkan provokasyonlarda ön planda yer alan CHP'nin ağaç katliamları devam ediyor. Seferihisar Belediyesi, 30'a yakın asırlık çınar ağacını yol açma gerekçesiyle kesti.

CHP'li belediyenin bu hamlesine bölge halkı tepki gösterdi ve durumu belediyeye sordu.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

'KÖKLERİ KURUDU' YALANINI ATTILAR

Belediyeden gelen cevapta, 'Belirtilen adreste kesilen ağaçlar kurumuş olduğu ve yeni açılan yol güzergahında kaldığı için kesilmiştir' şeklinde cevap verildi. Sabah tarafından olay yerinden çekilen fotoğraflarda ise ağaç köklerinin canlı olması dikkat çekti.

Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

"ACIMADAN KESTİLER"

Bölge sakinlerinden Niyazi Yemişçi (58), "Yazın bu bölgede yaşayan insanlar kesilen ağaçların gölgesinde piknik yapardı. Kuruyan bir tane bile ağaç yoktu. 30'a yakın ağacı yol için acımadan kestiler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading