Yandex Metrica

CHP'li başkandan rezil sözler: İster rakı ısmarlayın ister zemzem

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği toplantıda haddini aşan sözler sarf etti.

Gündem

23.01.2024, 20:19

CHP'li belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Adres bu kez İzmir. İzmir'in CHP'li Kemalpaşa Belediyesi Başkanı Rıdvan Karakayalı, partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği toplantıda skandalar ifadeler kullandı.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

''RAKI ISMARLAYIN, ZEMZEM ISMARLAYIN"

Dini değerlerimizle dalga geçen Rıdvan Karakayalı, "Herkesin karşı taraftan bir kişiyi ikna etmesi lazım. Cebinizden para mı harcayacaksınız, 15 tane çay mı ısmarlayacaksınız, 1,5 pide mi ısmarlayacaksınız; Rakı mı ısmarlayacaksınız, Zemzem mi ısmarlayacaksanız? Ne yaparsanız yapın.'' dedi.

MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme sonuçları 2024 MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

''10-15 PUAN FARK ATMAMIZ GEREKİYOR''

Sözlerine devam eden CHP'li başkan, ''Hep beraber top yekün çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bu işi başaracağız. O kadar önemsiyoruz ki bizim en az 10-15 puan fark atmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı Haberi Görüntüle

HAKARET PAYLAŞIMINA 7,5 AY CEZA

Hatırlanacağı gibi Rıdvan Karakayalı daha önce sosyal medya hesabından Peygamberimize yönelik hakaret içerikli bir paylaşıma bulunmuş ve bu hakaretinden dolayı 7,5 ay ceza almıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading