Yandex Metrica

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şehir Hastanesi' zulmü sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şehir Hastanesi' zulmü sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi

Aydın'da sık sık skandallarıyla gündeme gelen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, inşaatı devam eden 1400 yataklı şehir hastanesinin yollarını ve altyapı çalışmalarını yapmayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi. Talimat sonrası harekete geçen bakanlık hastanenin yol ve kanalizasyon gibi alt ve üst yapı çalışmalarını yapmaya başladı.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın'da inşa edilen 1400 yataklı şehir hastanesinde sona gelinirken CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hastane yolları ve altyapısı ile ilgili hiçbir çalışmada bulunmadı. 

DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular! DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular! Haberi Görüntüle

ŞEHİR HASTANESİNE CHP ENGELİ 

Sabah gazetesinin haberine göre, Şevketiye Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren Aydın Şehir Hastanesi'nin altyapı çalışmaları için yaklaşık bin dönüm arazi tahsisi yapılmasına rağmen Başkan Çerçioğlu'nun bin dönüm araziye 700 dönüm tarım arazisinin daha eklenerek toplam bin 700 dönüme çıkartılmasını istediği, bu nedenle yol ve altyapı çalışmalarını yapmadığı iddia edilmişti.

Yerel seçimlerin ardından ilk kabine toplandı! Gündemde hangi konular var? Yerel seçimlerin ardından ilk kabine toplandı! Gündemde hangi konular var? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERDİ 

Diğer yandan altyapı çalışmalarının inşaat bitmeden tamamlanması gerektiğine dikkat çekilirken Çerçioğlu'nun hiçbir çalışma yapmaması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı harekete geçirdi. 

Erdoğan'ın verdiği talimat doğrultusunda bakanlık hastanenin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzere harekete geçti. 

Şehir Hastanesinin yol ve kanalizasyon gibi alt ve üst yatırımlarına yönelik gerekli işler Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

BAKANLIKLAR HAREKETE GEÇTİ 

CHP'li belediyenin tüm engellemelerine rağmen inşaatın yüzde 80'inin tamamlandığı bildirildi. 

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz yaptığı açıklamada, "Yol ve kanalizasyon için Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin şart koşmaktadır. Tarım arazilerinin imara açılacak alanı için daha büyük dönüm isteniyor. Fakat bölge milletvekilleri, Tarım Bakanlığı uygun görmeyince altyapı ve yolu yapamayacaklarını söylediler. Bu nedenle bakanlığımız tarafından Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yol ve altyapı çalışmaları hükümezimiz tarafından yapılacak. 2023 yılı bitmeden yol ve kanalizasyon çalışmaları da işler hale gelecek. Aydın milletvekilleri olarak başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere; Sağlık Bakanlığımıza, Tarım Bakanlığımıza, Ulaştırma Bakanlığımıza ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading