Yandex Metrica
SON DAKİKA
CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet skandalı! Görevden alındı soruşturma başlatıldı

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet skandalı! Görevden alındı soruşturma başlatıldı

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin Ruhsat Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Servet Ön'ün odasında konuştuğu kişinin uzattığı bir balya parayı alarak çekmecesine koyduğu görüntülendi. Rüşvet skandalı sonrası Servet Ön, görevden alınırken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:03

CHP'li belediyelerdeki yolsuzluk skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Adres bu kez Ataşehir Belediyesi. CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edilen görüntüler sosyal medyaya düştü. Rüşvet skandalı sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Aleviler CHP'deki değişimcilere öfkeli! Özgür Özel'e seslendiler: Saz öpmekle Alevi... Haberi Görüntüle

PARAYI ALIP ÇEKMECEYE KOYDU

Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'nün rüşvet aldığı iddiasıyla sosyal medyada görüntüler paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde odasında iki kişiyle görüşen Servet Ön'nün bu kişilerden parayı alarak çekmecesine koyduğu görülüyor. 

CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye... Haberi Görüntüle

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Rüşvet skandalı sonrası  Ataşehir Belediyesi'nden sosyal medyada infial yaratan görüntülerle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan, kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda, başkanlık emriyle teftiş kurulu müdürlüğümüzce inceleme/soruşturma başlatılmış olup, başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir. Haberlerdeki görüntülere dair kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı'na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir" 

Mahalledeki çocukları yıllarca istismar etmişti! Sapık sucu Metin Şenay hakkında... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise ruhsat müdürüyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını açıkladı.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading