Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar bayramı böyle kutladı! Türk bayrağını yere attı

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar bayramı böyle kutladı! Türk bayrağını yere attı

Cumhuriyet'in ilanının 99. yıl dönümü kutlamaları Türkiye'nin her yerinde coşkuyla kutlanırken, Adana'da kutlamalara katılan vatandaşlar Uğur Mumcu Meydanı'nda bir araya geldi. CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar'ın sosyal medya hesabından canlı olarak paylaştığı videoda skandal bir detay gözlere çarptı. Karalar elindeki iki Türk bayrağından birini yere attı.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yıl dnümü, sabah erken saatlerde yurdun dört bir yanında akşama kadar törenlerle kutlandı. 

Adana'da da etkinlikler 19.30'da Adana Büyükşehir Belediyesi binasının önünden meşaleli yürüyüşle başladı. Yürüyüş, Uğur Mumcu Meydanı'nda son buldu. 

Daha sonra şarkıcı Aleyna Tilki kendisini dinlemeye gelen Adanalılara konser verdi. Etkinliklerin düzenleyicisi olarak CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar sahneye çıktı. 

1 Nisan'da Ankara'da okullar tatil mi? 1 Nisan Pazartesi Ankara'da... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BAŞKAN BAYRAĞI YERE ATTI 

Karalar'ın sahneye çıkışı ve yaptığı konuşma resmi sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanırken, görüntülere skandal bir an yansıdı. Karalar, görevlilerin sahneye çıkaracağı sırada kendisine verdiği iki Türk bayrağından birini alarak yere fırlattı. Hiçbir şey olmamış gibi sahneye fırlayan Karalar'ın skandal hareketi orada bulunan vatandaşların da ilgisini çekti. 

Yapılan etkinliklerle ilgili paylaşımda bulunan Karalar'ın skandal görüntüyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmaması dikkat çekti. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading