Yandex Metrica

CHP kontrol timi devrede: Ekşi Sözlük PKK'lı İBB çalışanını sansürledi

CHP kontrol timi devrede: Ekşi Sözlük PKK'lı İBB çalışanını sansürledi

CHP aleyhine herhangi bir içeriğe izin vermeyen Ekşi Sözlük, PKK'lı bir kadının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığını gösteren haberlere yoğun sansür uyguluyor.

Gündem

18.03.2024, 22:50

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Şafak Duran isimli kadının, PKK kamplarında uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Kamuoyunda infial uyandıran haber çeşitli sosyal medya platformlarında sansürleniyor. 

İBB'de PKK'lı çalışanın varlığına ilişkin haber, CHP ile HDP'nin propaganda platformu haline gelen Ekşi Sözlük'te sansüre uğradı. Sözkonusu haberi açtıkları başlıklarla 'Gündem' sayfasına taşımak isteyen kullanıcılar, yazdıkları içeriğin ana sayfadan saniyeler içerisinde kaldırıldığına şahit oldu. 

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

TWITTER'DA İFŞA EDİLDİ 

Ekşi Sözlük'ün CHP ile HDP bağlantısına Twitter hesabındaki paylaşımlarıyla sık sık dikkat çeken Abese İrca adlı hesap, Ekrem İmamoğlu'na bağlı maaşlı trollerin 'cirit attığı' platformda uygulanan sansürü kamuoyunun dikkatine sundu. İşte o paylaşımlar:

"Ekşi Sözlük Pkk kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya  çıkan ve bu sabah operasyonla yakalanan İbb çalışanı teröristle alakalı bütün başlıklara sansür uygulayarak görünmez hale getirdi. Ziyaretçilerin bu haberi görmesine izin verilmiyor. Konuya ilişkin açılan beş başlığın tamamı CHP talimatı ile troll kanalı denen sansüre uğramış durumda."

CHP'den reklam anlaşması adı altında ödenek alan Ekşi Sözlük, bu partinin aleyhine olabilecek her türlü haberi 'TROLL' adlı kanala taşıyarak fiilen görünmez kılıyor.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading