• G.ALTIN

    3.997,10

  • DOLAR

    38,8520

  • EURO

    43,3708

  • BIST 100

    9.668,36

  • BITCOIN

    $103.411

CHP kendinden olmayandan rahatsız! Metin Yıldız bu kez de Filistin desteği nedeniyle linclendi: Kaybetmeye Mahkûmsunuz!

CHP kendinden olmayandan rahatsız! Metin Yıldız bu kez de Filistin desteği nedeniyle linclendi: Kaybetmeye Mahkûmsunuz!

Oyuncu Metin Yıldız, önce Ekrem İmamoğlu'na destek vermediği için, şimdi de Filistin'e sahip çıktığı için hedefte. Sosyal medyada linç edilen Yıldız, eleştirilere sert yanıt verdi: “Sizden olmayana hakaret ederseniz, doğruya doğru diyemezseniz, kaybetmeye mahkûmsunuz.”

Oyuncu Metin Yıldız, Filistin'e verdiği destek nedeniyle sosyal medyada hedef alındı. Daha önce Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk soruşturmasında destek vermediği için linç edilen Yıldız, bu kez Filistin paylaşımıyla tepkilerin odağı oldu.

"SANA NE FİLİSTİN'DEN" YORUMLARINA SERT TEPKİ

Yıldız’ın paylaşımına gelen “Sana ne Filistin'den” yorumlarına sert yanıt geldi. Oyuncu, düşünce özgürlüğü vurgusu yaparak, "Beğenmediğiniz fikirlere küfür ediyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi.

"KENDİNİZE GELİN, UYANIN, AYIKIN"

Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Düşünce özgürlüğü diyenler ağız dolusu küfür ediyor. Kendi ülkenle ilgilen diyenlerin elinde Filistin bayrağı... Dün makarnacı deyip, bugün depremzedeye hakaret edenlerle aynı kişiler. Ben oy verdiğim kişiyi de eleştiriyorum. Kendinize gelmezseniz, uyanmaz, ayıkmaz, saygılı olmazsanız; sizden olmayana küfür eder, aşağılarsanız, doğruya doğru, yanlışa yanlış demezseniz kaybetmeye mahkûmsunuz."

DİĞER
Avatar
Berşan Taşkaya