Yandex Metrica

CHP HDP'den vazgeçemiyor! 'Bu insanlara fırsat verelim'

CHP HDP'den vazgeçemiyor! 'Bu insanlara fırsat verelim'

CHP eski milletvekili Berhan Şimşek katıldığı televizyon programında Gürsel Tekin'in HDP'ye bakanlık vermek hakkında yaptığı açıklamada, 'Bunlar silahtan külahtan kurtulsunlar Türkiye partisi olsunlar. Bu insanlara bu fırsatları verelim, itmeyelim.' diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 19:46

CHP'nin 22. dönem Milletvekili Berhan Şimşek, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı. 

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

CHP'LİLER HDP'DEN VAZGEÇEMİYOR 

Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir sözü ile ilgili konuşan Şimşek şu ifadelere yer verdi: 

Ben partinin üyesiyim bir görevim yok. Bunlar benim düşüncelerimdir. Öncelikle bunun altını çizeyim. Biz bir şeye yanlış bakıyoruz. Şu; bunu iki boyutuyla değerlendirmek lazım. Gürsel benim değer verdiğim bir kardeşim. Gürsel milletvekili ama partide bir görevi yok. Gürsel'e sorulan soruya 'Olabilir, neden olmasın' diyor.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

'HDP'Yİ YOK MU SAYACAĞIZ?' 

HDP'nin seçime girdiğini, milletvekillerinin bulunduğunu ve resmi bir siyasal parti olduğunu ifade eden Şimşek şöyle konuştu: 

Şu an AYM'de kapatma davası var. Fakat henüz iddianame yazıldı ve HDP tarafı savunmasını verdi. Neden uzatıldı bilmiyorum. HDP'ye kapatma davası açıldı diye illegal bir parti diyebilir miyiz? Daha ortada bir şey yok. Bu ülkede 6-7 milyon oy almış HDP'yi, oy vermiş vatandaşları yok mu sayacağız?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading